Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма, не капираш, мени је то некад била само пречица да некоме поставим питање, да га питам како је, да му пружим подршку, да откуцам савет, да мени нешто брзински одговоре, често уопште није било класично свиђање поста...

upravo to.

bitni su. ne pisemo svi preko mejla, a drugo sto rece mina nekada nas mrzi da saljemo pp...recimo ja tebi ostavim u repu - tabe nista ti ne valja ovaj 4um, vidim gresku 404, mrzi me da pisem pp, samo napisem u repki i cao.

- - - - - - - - - -

nema. ono je hologram ovog 4uma, ali se ne preslikava. kao iza ogledala. :lol:

vau :lol:

i kada ce doci do konacne promene?
meni se bas svidja tamo ali nece niko da pise :lol:

Кад уђем на форум, или ПДФ, поред постављача теме, лево, имаш оне стрелице у кругу, кад ту кликнем читам од последње прочитане поруке, макар то било и пре 10 дана.

А кад хоћу да прочитам само последњу поруку идем на стрелице десно.

Еби га сад, не знам колико си скапирао...

kad udjes u temu imas link "idite na novo"
takodje sad su ti nove poruke i vidljive jer jasno pise NOVO u gornjem desnom uglu poruke

beo je i ovaj beo je i nov beo je i fejs i sve ostale drustvene mreze
jjebala ih belina
ja zato drzim smanjeno svetlo i na kompu i na mobu, ne moze da se trpi koliko bljesti
treba da se uvede da korisnik bira oce tamno ili svetlo, crna ili bela pozadina, i mirna backa
ne samo za krstu, za sve sajtove pricam, niko ne misli na oci

to je najbitnije :lol;

ma bre, dzaba tupimo, nije kao da nas iko pita sta ocemo...nek manjejau kako oce, nek kradu ideje od kojekude, kad je srbin bio mastovit da smisli nesto...

a zasto mislis da se nesto krade?
kad budes naucila kako funkcionisu forumski softveri onda cemo moci da pricamo na ravnom nivou..ovako..samo da prostis..lupas :kez:

a realno..bas vas pitamo da bi sto vise prilagodili onome sta vam odgovara jer se ovde zaista formirala jedna fina komuna ljudi i svi se dozivljavamo nekako blisko....realno..mislim da smo prvi koji to i rade..drugi samo kazu..bicemo nedostupni nocas i sutra kad se ulogujes dozivis sok :)

kad budes naucila kako funkcionisu forumski softveri onda cemo moci da pricamo na ravnom nivou..ovako..samo da prostis..lupas :kez:

ja ne mislim da se ista krade
postji nesto sto se zove srpski mentalitet, ne placas dobre tekstopisce ne placas dobre dizajnere, te stoga forum ti izgleda lose, tekstovi na sajtu su losi
da ocete da platite prave ljude koji znaju svoj posao imali bi mnogo lepsi i izgled i tekstove i sve... sto bi moderni rekli - interfejs
al dobar dizajner kosta jbg... los je jeftiniji, daj loseg
ista prica ti je i sa moderacijom

to sto ti ides iz krajnosti u krajnost pa mi izvrces post je neso drugo, ne boj se ne mislim da ista krades u bukvalnom smislu, mislim nesto mnogo gore - neprofesionalni ste i nekvalitetni zbog jeftinoce
da kradete u bukvalnom smislu krali bi bi nesto kvalitetnije :lol:

a realno..bas vas pitamo da bi sto vise prilagodili onome sta vam odgovara jer se ovde zaista formirala jedna fina komuna ljudi i svi se dozivljavamo nekako blisko....realno..mislim da smo prvi koji to i rade..drugi samo kazu..bicemo nedostupni nocas i sutra kad se ulogujes dozivis sok :)

Pazi covece na sta si se fokusirao :lol:....a onu skromnu zeljicu, koja bajdvej uopste nije nabudzena, pride je i korisna za sve nas, preskaces...
...ako ne znas kako bi...konsultuj nekog oftamologa, procitaj neko ocno istrazivanje ovoonotamovamolevodesno... brate, sefe, udvolji nama pacenicima, ti to mozes, za to si pozvan!

:worth:

znam ja sta si mislila..i znam da nisi mislila da krademo bukvalno .. kao sto rekoh..kad udjes u materiju onda mozemo da pricamo..to bi bilo kao kad bih ja sad tebe pooceo da ubedjujem kako ti je kadriranje fotke kradja tudjih ideja jer sam nesto slicno vec video nan ekom drugom mestu.. .. a ovo oko jeftinih dizajnera ti je dobra fora :) like it..memorisacu je :)

- - - - - - - - - -

Pazi covece na sta si se fokusirao :lol:....a onu skromnu zeljicu, koja bajdvej uopste nije nabudzena, pride je i korisna za sve nas, preskaces...
...ako ne znas kako bi...konsultuj nekog oftamologa, procitaj neko ocno istrazivanje ovoonotamovamolevodesno... brate, sefe, udvolji nama pacenicima, ti to mozes, za to si pozvan!

:worth:

na sta mislis?

Sta je bre ugaseno

Screenshot_20190331-162821_Krstarica-288x592.jpg

- - - - - - - - - -

Што не уђеш на класичан изглед, имаш скроз доле опцију...
Ја нисам ни преузимала апликацију њихову, можда ти то прави проблем.

resenje problema nije zaobilazenje istog, no resavanje
naravno da udem tako kad moram da ispravljam...al to nije resenje jel tako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back