Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos uvek citam Muzej nevinosti Orhana Pamuka.
Prosto ne mogu da verujem da je to on pisao. Razocarana sam.
Vise sam ocekivala od ovog romana, mada o njemu pricaju da je najljubavniji od svih njegovih romana.
Mislim da nisam bas pogodila pravo vreme kada cu je citati jer nisam bas raspolozena za ovakvu temu.

Da li iko zna gde mogu nabaviti Ljubav u doba kolere? Anybody, anything...

Poslednja izmena:
E ljudi moji, hvala vam puno na info, ali ja ne odoh tada na taj mali sajam knjiga.
Koji sam ja kreten!
Nikad je necu naci, nikad. :-(

Pa, nemoj tako pesimisticna da budes!
Pogledaj u Platou ili u Stubovima kulture, za njih znam da drze knjige izdavaca iz bivsih republika.
Ako ti znaci informacija "Ljubav u doba kolere" je stampala Svjetlost, Sarajevo.
A vidjala sam je i na onim tezgama na Slaviji (ako si iz BG-a).

U prosli ponedeljak sam odgledala film Sumrak (Twilight),svideo mi se i odlucila sam da procitam i knjigu.Nasla sam samo e-book na engleskom,ali tim bolje,jer mislim da se prevodom neke stvari izgube.Sada sam na kraju cetvrte,poslednje knjige.Jako mi se svidja,preporucujem svakom ko voli romance+fantasy+drama+thriller elemente u knjigama.

Nikolo Amaniti-"Poslednja Nova godina"
ok.Jednostavno,brzo se čita,zanimljivo je,ali malo...ne znam.Površno,čini mi se...kraj je super napisan,ideja jako dobra,ali čini mi se da je malo preterao u pokušaju da bude zanimljivo...situacije su krajnje neverovatne...ne volim kada je priča toliko nelogična.Ali super za opuštanje.
Pre par godina sam čitala "Ne bojim se" od istog pisca,i koliko se sećam,baš je ostavila utisak.Više mi se sviđa od ove.

Sto se tice Amanitija, on je jedan od mojih omiljenih pisaca.
Sta ga znam, ja volim njegov stil, ,,Poslednja Nova godina,, je pomalo bizarna, ali bas zbog te i takve bizarnosti mi se svidja.
,,Ne bojim se,, je opet drugaciji roman, nezniji nekako, mada nimalo slabiji od ,,Poslednje Nove godine,,.
Procitala sam i ,,Kako Bog zapoveda,, i opet, meni se dopada, procitala sam roman u jednom dahu.
Ne znam, nekako me pogadja njegovo pisanje. Volim njegov stil i nacin pisanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back