- Poruka
- 36.307
Pauziram uz Efraim Kisona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas počinjem Lisinu priču.
Pročitala Peto dete - Doris Lesing. Šta ga znam... mislim da su roman malo više nahvalili nego što treba.
Ko izdaje tu knjigu?Gde mogu da je nadjem?
Baš me interesuje da li će ti se dopasti.
Da,da ,za "Staljin dvor crvenog cara".Hvala!!!
Poslednje "Zudnja za zivotom",o zivotu Van Goga,ali nije islo,pa sam prekinula knjigu na pola,iako to nikad ne radim.Sinoc pocela Ex Ponto i opet me,kao i kada sam prvi put citala,pojedine recenice potpuno rastuze.Niko ne ume tako da me baci u depresiju kao Ivo Andric.
Uzmi Pekićevo "Besnilo". Nije baš postapokaliptično ali je... BRRRRRRR! FENOMENALNA KNJIGA!
Pa mozda mi je to i bio problem sa knjigom,sto nisam mogla da dozivim,ali u svakom slucaju,probacu opet,neki drugi put.Mozda uspem. Koliko je knjiga zasnovana na cinjenicama,na stvarnom zivotu Van Goga,a koliko je autor improvizovao?Nisam to nigde mogla da nadjem
Pa mozda mi je to i bio problem sa knjigom,sto nisam mogla da dozivim,ali u svakom slucaju,probacu opet,neki drugi put.Mozda uspem. Koliko je knjiga zasnovana na cinjenicama,na stvarnom zivotu Van Goga,a koliko je autor improvizovao?Nisam to nigde mogla da nadjem
Da, to i mene zanima. Do koje mere je romansirano?
alo, treskam se, hoće da mi odgovori nekoooo
![]()