juznivetar
Ističe se
- Poruka
- 2.066
Zavrsavam "Tvrdjavu" od Selimovica, pa prelazim na "Zovem se Crveno"Tinar:Sada chitam ˝Zovem se Crveno˝ od Pamuka. Mnogo fino knjiga... U pochetku je nisam najbolje skapirala, ali posle...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavrsavam "Tvrdjavu" od Selimovica, pa prelazim na "Zovem se Crveno"Tinar:Sada chitam ˝Zovem se Crveno˝ od Pamuka. Mnogo fino knjiga... U pochetku je nisam najbolje skapirala, ali posle...![]()
Hehe slazem se. Sve je na svom mjestu. Od odabira vremena u kojem se radnja odigrava, mjesta, prelijepih opisa gradova, prirode, i samih likova. Izvanrednog humora, dijaloga i dubokih misli.brbljiva_kisa:P.S. Pominjete "Tvrdjavu", roman koji volim najvise na svetu. Dete mi se zove Tijana, kao glavni zenski lik romana. Eh, da mi je ovde (ostala u Beogradu), da udjem kroz njene vratnice i vratim se u ono vreme.
Ovaj roman ima najlepsu ljubavnu pricu ikada napisanu u knjizevnosti - za mene bar.
Chula sam... Evo, kad zavrshim ˝Zovem se Crveno˝, preci cu na ˝Tvrdjavu˝...juznivetar:Zavrsavam "Tvrdjavu" od Selimovica, pa prelazim na "Zovem se Crveno"![]()
Nikako da ga uzmem......Procitaj ''The Thief of Allways''..........To je kao bajka, cudna pomalo 8-)Modruna:Аха!
Ја сам тек пре пар месеци прочитала "Уткани свет" и раздушевила сам се.
Да нема негде у Е-верзији? То би ми било лакше.goxy:Nikako da ga uzmem......Procitaj ''The Thief of Allways''..........To je kao bajka, cudna pomalo 8-)
I,kakvi su utisci o Igri staklenih perli? Ja sam je nekoliko puta citala... a mogla bih jo5ans d' histoire vraie:trenutno..."Glassperlenspiel" Hesse...a i nesto od I. Sekulic...