materinamaza broj 1
Početnik
- Poruka
- 1
svima toplo preporucujem sabrana dela marka vidojkovica,
narocito crvenkape
narocito crvenkape
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ti se svidjaju? "Liniju lepote" sam vec citala i ne znam nikoga ko je procitao, a zanima me jos necije misljenje. za "kratku istoriju traktora" sam procitala mnogo i pohvala i pokuda, a sama je nisam citala, tako da bih volela misljenje nekog smrtnika a ne kriticaramuvalo:Trenutno "Linija lepote" Alena Holinghursta
Pre toga "Kratku istoriju traktora" Marine Levicke![]()
dakac:prethodno: "Ljubav u Bejrutu" Isidore Bjelice
a sada citam "Kockara" od Dostojevskog...
RedBloodedWoman:Vilijem Dil - Iskonski strah, Den Simons - Pesma boginje Kali
danasc80:kako ti se svidjaju? "Liniju lepote" sam vec citala i ne znam nikoga ko je procitao, a zanima me jos necije misljenje. za "kratku istoriju traktora" sam procitala mnogo i pohvala i pokuda, a sama je nisam citala, tako da bih volela misljenje nekog smrtnika a ne kriticara
JezivoUnsaie:ZAHTEV
Kada umrem
Ne bacajte kosti i meso
Skupite ih na gomilu
I
Pustite ih da kažu
Svojim smradom
Koliko je vredeo život
Na ovoj zemlji
Koliko je vredela ljubav
Na kraju
familiar,eh ?![]()
muvalo:Za Liniju lepote jos ne mogu da kazem jer sam procitala tek 70 strana. Samo mogu da kazem da nikada nisam citala mejnstrim roman u kome je tako eksplicitno opisan seks izmedju muskaraca. To mi je u stvari jako cudno, jer kao citam roman o engleskoj visoj klasi (Boze, koji li je to po redu?) i onda odjednom u sred te "viktorijanske" uzdrzanosti i starog namestaja grune to... jos se cujemo kad procitam - za sada mi se svidja
![]()
A u "Istoriji traktora" sam uzivala. Nije neka filozofija u pitanju ali jeste vrlo dobro napisan i duhovit porodicni roman, a likovi su (pogotovo otac i njegova mlada supruga iz Ukrajine) bas super. U stvari, procitala sam knjigu, a onda sam je kupila nekome na poklon, pa sam je procitala jos jednom - prosto je zabavna. A sta si ti cula o knjizi? Ja nisam imala pojma, ali svideo mi se naslov, pa sam pazarila... Poz
Il Nome della Rosa:ZAHTEV
Kada umrem
Ne bacajte kosti i meso
Skupite ih na gomilu
I
Pustite ih da kažu
Svojim smradom
Koliko je vredeo život
Na ovoj zemlji
Koliko je vredela ljubav
Na kraju
Boga mu, zanimljiva pesma. jedini je problem sto je strahovito ogranicena kao i egzistencijalisticki mozak iz koga je proizasla
marina_se_budi:Ajoooj, ubih se od citanja lektire!Poslednje procitala CEKAJUCI GODOA- cista "psihodelija"
)), pocela STRANAC... A, jos pre se neverovatno smorila sa PROLJECA IVANA GALEBA!
(( MRZIIIM TU KNJIGU!
P.S. KAD CE RASPUST DA CITAM NESTO LEPO???...![]()