Elefteria
Aktivan član
- Poruka
- 1.682
Zbunili ste me sa novim nazivom![]()
I mene. Ali, ja i ne svraćam često ovde, tek ponekad zavirim. Vidim da se Rada razmahala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbunili ste me sa novim nazivom![]()
Generalno govoreći, korisno je kad ovdje napišemo zašto nam se neka knjiga dopada ili ne dopada, zašto je preporučujemo ili ne i sl.
Besmisleno je praviti od teme katalog pročitanog, sa pukim nabrajanjem knjiga i pisaca. Još gore je kad se ne može napisati ništa suvislije od "predivna je" ili "oduševljen/a sam".
Pa šta je poenta,da ispišem čitav roman ili prepričam knjigu?! O-o
Pa evo, ovo što je del piero 10 napisao je sasvim dovoljno. Ko ne može tako nešto da napiše, ne znam zašto je išao u osnovnu školu.
Izvinjavam se,možda nisam dovoljno obrazovana kao Vi pa mi ne idu proste rečenice.U ostalom,ja sam predložila knjige gospođi koja me je pitala za naslove koji su mi se dopali.Nova sam i nisam primetila da striktno moram da prepričavam knjige.Neće se ponoviti.
Piši ti šta želiš, ja sam samo rekao šta je drugima korisno.
Inače, napisati ponešto o knjizi koja nam se dopada (ili ne dopada) je dobra stvar. Kad masu neartikulisanih misli (zapravo više emocija) trebaš verbalizovati, uvidiš aspekte koje si previđao. Ponekad ublažiš oduševljenje, ponekad spoznaš vrijednosti koje su ti promakle. Ali to je samo moje mišljenje...
Ne može se očekivati od nekoga ko se učlanio 11.05.2014. da zna sva pravila i sve navike nekog foruma ili neke teme.Generalno govoreći, korisno je kad ovdje napišemo zašto nam se neka knjiga dopada ili ne dopada, zašto je preporučujemo ili ne i sl.
Besmisleno je praviti od teme katalog pročitanog, sa pukim nabrajanjem knjiga i pisaca. Još gore je kad se ne može napisati ništa suvislije od "predivna je" ili "oduševljen/a sam".
Pri tom moram reći da mislim da si ti jako korektan učesnik ove teme, da su ti namere bile dobre, ali da ti samo strpljenje u tom trenutku nije bilo jača strana![]()
Onda ja danas nisam tuNije, a mislim da mi ni danas neće biti.
![]()
:-D :-*Ne može se očekivati od nekoga ko se učlanio 11.05.2014. da zna sva pravila i sve navike nekog foruma ili neke teme.
A posebno se ne može očekivati da se taj neko baš tako iz momenta opusti i napiše svoje impresije.
Zato je po mom skromno sudu trebalo napisati jedan podsticajni post, a ne ovako obeshrabrujući.
Pri tom moram reći da mislim da si ti jako korektan učesnik ove teme, da su ti namere bile dobre, ali da ti samo strpljenje u tom trenutku nije bilo jača strana![]()
Pročitao sam otprilike dve trećine Hemingvejeve "Zbogom oružje"
Ide lagano, izgleda da toliko dugo nisam čitao neki roman da sam zaboravio koliko brzo se čitaNeverovatno je koliko me ovaj roman umnogome podseća na Remarkova dela, npr "Trijumfalna kapija", ne samo zbog slične tematike, već i likova, dijaloga i settinga. Ali svejedno, fino je, odlično za predah
"Zbogom oružje" je fantastičan roman! Jedan od meni omiljenih!