Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Mislis, ne volis na srpskom?Ne volim palamuđenje, a većina savremenih pisaca upravo to radi. Ne očekujem ništa, i šta god dobijem, dobrodođe, ali nikad dovoljno.
Ni ja ne volim Pavicevo, ovi ostali su manje vise OK.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis, ne volis na srpskom?Ne volim palamuđenje, a većina savremenih pisaca upravo to radi. Ne očekujem ništa, i šta god dobijem, dobrodođe, ali nikad dovoljno.
Mislis, ne volis na srpskom?
Ni ja ne volim Pavicevo, ovi ostali su manje vise OK.
Ja sam Paviću pročitao dvije knjige, one najpoznatije romene, i mislio sam da sam završio s njim. Sad Direkt kaže da su mu priče mnogo bolje. Nemam pojma, možda jednom i probam da ga čitam ponovo.

da li ognjenu kapiju ili lov na romela od stivena persfilda ili mozda ju nesbe...Predeo slikan čajem je meni bio podnošljiv. Ostalog se i ne sećam, mada znam da sam uzimala nešto od koleginica u vreme njegove najveće popularnosti, ali nemam pojma šta, toliko mi je bilo dobro. Hazarski rečnik nikad nisam čitala duže od pola sata, mnogo me mrzi...![]()
- klasične odlike postmodernei moj je utisak takav. Suvise slicna lovcu na zmajeve sa likovima koji prozivljavaju identicne stvari i "slucajne" igre sudbine. Proslo jednom, ne moze dva puta. Ne znam kakva je a imam je vec dugo, 1000 cudesnih sunaca ?!
i moj je utisak takav. Suvise slicna lovcu na zmajeve sa likovima koji prozivljavaju identicne stvari i "slucajne" igre sudbine. Proslo jednom, ne moze dva puta. Ne znam kakva je a imam je vec dugo, 1000 cudesnih sunaca ?!
Trecu ne bih nikada citala jer su i prve dve vec jako slicne.
Vec je naslov ludackiCrnci u Firenci – Vedrana Rudan, Rende 160 str. 9/10
http://www.delfi.rs/knjige/3712_igra_na_tudjem_terenu_knjiga_delfi_knjizare.html

Isto mesto dogadjaja, pedofilija, nasilje , a pravo da ti kazem ja sam u medjuvrmenu i pozaboravljala detalje,Ne bih rekla da su slične, naprotiv. Zjednička im je jedino patetika...
Ko voli da je čita neće pogrešiti, a ko ne voli taj neće voleti ni ovu.Vec je naslov ludacki
- - - - - - - - - -
Isto mesto dogadjaja, pedofilija, nasilje , a pravo da ti kazem ja sam u medjuvrmenu i pozaboravljala detalje,
pomesala sam radnju pa imam papazjaniju u secanju.

Uzeo strip Konan u izdanju Darkvuda...nakon možda 15 godina. Nema veze što nije književnost![]()

E ,a odakle mu je vadio tu glistu? Iz usta ili düpeta?Знам да се мрзитељи на психологе, психологију и књиге из те области овде мрште и не одобравају претходни мој пост, али ту литературу, да тако кажем, треба читати јер се многе ствари препознају код људи које знамо и на које наилазимо, такође и код ликова у књигама из књижевности, па их боље разумемо.
Данас су сахранили неку холандску трговкињу, која је боловала од водене болести. Цар је (Петар Велики) својеручно извршио над њом операцију и пустио јој воду. Кажу да је од операције и умрла. Цар је био на погребу и парастосу. Пио је и веселио се. Он верује да је вешт и велики хирург. Са собом вазда носи хируршке инструменте. Сви који случајно имају чир или ма какав оток, крију то само да не би цар видео и почео да сече. Обузела га је сасвим нека анатомска радозналост. Не може да се уздржи, а да не сече мртваца. Чим когод из његове родбине умре, он га одмах анатомише.
Исто тако воли и да вади зубе. Тај занат је научио код холандских вашарских зубара. У овдашњем музеју постоји пуна врећа покварених зуба које је он својом руком извадио.
Он осећа циничку радозналост према патњама и циничко милосрђе. Своме пажу Арапчету извадио је својом руком глисту.
(Из дневника једног лика у роману Антихрист: Петар и његов син Мерешковског)
Kome bre, ovim carevima sto svojerucno vade gliste sluigama?Ебига, онда сигурно сматраш да им дрвосеча с разлогом сече плате.
E ,a odakle mu je vadio tu glistu? Iz usta ili düpeta?
Ja se ne mrstim na psihologiju, ali me uopste i ne zanima, mislim da je nauka kao i psihijatrija, mada malo benignija, ali isto tako sharlatanska.
Ja to isto mislim i o lekarima koji su specijalisti za ortopediju ili kozne bolesti.![]()