Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Trenutno citam samo Bibliju. Moj post je obrisan, ali bez razloga. Spremam se da uzmem da citam nekog klasika, naravno, a posebno cu da izbegavam tog Erlanda Lua, jer je mnogo glup.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno čitam "roman o Londonu" od gospodina Lošmija Crnjanskog. Dobra knjiga i genijalan pisac.
Lošmi je mene smorio sa Seobama. Daj bože da mu se ikad vratim.
Možeš slobodno da uzmeš ovu knjigu što trenutno čitam, nećeš se pokajati. I stil mu je zanimljiv i živopisan, rečenice same teku od sebe a slike se ređaju u glavi.
Lošmi je mene smorio sa Seobama. Daj bože da mu se ikad vratim.
Trenutno čitam "roman o Londonu" od gospodina Lošmija Crnjanskog. Dobra knjiga i genijalan pisac.
Meni je to obavezna lektira svakih 5 godina. Uostalom i Crnjanski je moj izbor broj 1 od jugoslovenskih pisaca. Odmah ispred Krleze![]()
Zivot i delo Slobodana Jovanovica. PS Jeste znali da je on prvi Srbin sa imenom Slobodan? Otac mu je bio veliki liberal,mozda i osnivac tog politickog pravca u Srbalja...
Via Romana mi je u planu za citanje. Dr Aron mu i nije nesto,ako cemo pravo,ali to ne menja moje misljenje o njemu kao piscu. Kakav je privatno,to me ne zanima.
Slažem se s tobom oko Dr Arona, možda mu je najslabiji roman. Privatno ga ne znam, ali sam ga sledila devedesetih. Odradio je svoje, i umesto da se dostojanstveno povuče, nije umeo da stane. To mu jedino zameram.
Zivot i delo Slobodana Jovanovica. PS Jeste znali da je on prvi Srbin sa imenom Slobodan? Otac mu je bio veliki liberal,mozda i osnivac tog politickog pravca u Srbalja...