Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
"Rubikovu stolicu", prvi deo trilogije "Malterego".
Procitala sam sve njegove knjige, Ne dopada mi se ta knjiga. Mnogo je dosadna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Rubikovu stolicu", prvi deo trilogije "Malterego".
Dosadna je samo ako je citas kad su ti ,,oni dani kad naglo ustanes``.Procitala sam sve njegove knjige, Ne dopada mi se ta knjiga. Mnogo je dosadna.
Ja sam jedina ovde, koja podrzava Vuka Draskovica.
Ma, vi ne umete da brojite.Dvoje nas je.
Svi, svi, svi!![]()
Da znate istinu o Vuku, ne bi ste ga podržavali, ali uzdržaću se toga da vam objašnjavam..Shvatite i sami nešto.
Ulicka se rado priseća svog boravka u Beogradu i kaže: "Beogradski sajam knjiga je bio prelep i veoma interesantan. Ovaj sajam je na mene ostavio ogroman utisak. Naročito su me iznenadile brojne nove knjige iz Evrope, odnosno činjenica da srpski izdavači uspevaju da sa velikom brzinom pronađu i prevedu najnovije svetske knjige. To je za mene bila izuzetno pozitivna impresija. To je zanimljivo, pogotovo zato što je danas svet izdavaštva globalizovan. Globalizacija sa sobom nosi i negativne efekte. Tako na primer u Rusiji ima mnogo izdavača koji kada nešto objavljuju izgleda da imaju posla sa jogurtom ili nekim drugim namirnicama. U Beogradu, međutim, izdavači su bili ljudi od kulture, to su ljudi za koje je kulturni faktor veoma važan. Najverovatnije, ovo je u Istočnoj Evropi jedinstvena situacija. Možda i u čitavoj Evropi. Ti ljudi rade za narod, za kulturu, ne za novac."
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=920401
Da znate istinu o Vuku, ne bi ste ga podržavali, ali uzdržaću se toga da vam objašnjavam..Shvatite i sami nešto.
Dugo sam se kanio da pocnem da citam ''Jadnike'' od Igoa,poceh je prekjuce i bogami mnogo mi se svidja.Dosao sam do 200 strana,ici ce malo sporije,ali samo bitno da je radnja dobra.
Dugo sam se kanio da pocnem da citam ''Jadnike'' od Igoa,poceh je prekjuce i bogami mnogo mi se svidja.Dosao sam do 200 strana,ici ce malo sporije,ali samo bitno da je radnja dobra.