Truman
Elita
- Poruka
- 23.987
Kastaneda - Moć tišine. Koga zanima opis Duha, energetskih polja i sl preporučujem...bolje nego Biblija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma slažem se, al tema je samo šta ste čitaliMeni Kastaneda jednostavno nije književnost. U pitanju antropologija, ili paraantropologija.
Ma slažem se, al tema je samo šta ste čitaliEh, sećam se i Hakslija
![]()
Ma slažem se, al tema je samo šta ste čitaliEh, sećam se i Hakslija
![]()
Moj ćale je poludeo od kad je počeo da čita Osho-a, a naročito od kad je počeo da ga miksuje sa Konfučijem, Lao ce-om i ostalim ZEN misliocima. Istripovao se žešće. Svi u kući se plašimo.Posle nekog vremena hvatam se Oshoa - Sada i ovde.
Rado, ako naletis na Dolazim po tebe i vodim te sa sobom, obavezno procitaj. Citala sam i Ne bojim se, ali mi nije bila toliko efektna. Mislim, nije ni losa, ali sta znam. Cula sam da je po njoj snimljen i film, tako da mi je tu sinulo da zaista knjiga vise potseca na scenario nego na roman. Malo je smandrljano.Danas sam pročitala Amanitijevu minijaturu Ja i Ti. Ovo je prvi njegov roman koji sam pročitala, a njegov poslednji koji je napisao. Sviđa mi se kako je izneo lik dečaka iz bogate porodice, neprihvaćenog od društva i njegove polusestre narkomanke. Situacija koja se može sresti svuda oko nas. Ishod kakav obično biva kod bogataša.
Krupnija slova nisam videla do sad, kvalitet štampe je odličan, format mali, ali cena od 540 dinara previsoka za 170 strana. Plato je u pitanju. Ne, nisam je kupila, nisam toliko luda, iz biblioteke je.![]()
Rado, ako naletis na Dolazim po tebe i vodim te sa sobom, obavezno procitaj. Citala sam i Ne bojim se, ali mi nije bila toliko efektna. Mislim, nije ni losa, ali sta znam. Cula sam da je po njoj snimljen i film, tako da mi je tu sinulo da zaista knjiga vise potseca na scenario nego na roman. Malo je smandrljano.
Konstantin Kavafi - Sabrane pesme
Kupila sam već, ali mi je trenutno kod prijatelja na čitanju.![]()
sramota me da kažem, nisam znala ko je pomenuti, a tetka mi živi u ulici koja nosi njegovo ime.![]()
Kavafija sam "otkrila" citajuci Darelov Aleksandrijski kvartet kao jako mlada.