Novcic_u_fontani
Aktivan član
- Poruka
- 1.468
"Konte", Momo Kapor, nisam nesto odusevljena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goxy:NIče nije nishta posebno, ne znam što se ljudi tako primaju.Valjda zato što je izvikan....Ima neke dobre ideye ali je uglavnom '' besni paganin'' tj. nije naročito originalan...
U jednoj priči Kafke,Beketa,ili Kamiya cete pronaci više ''odgovora'' nego u 10 ničeovih knjiga....
Ne poredi KAFKU i ničea to je vrhunsko BOGOHULJENJE....Kafka je imao šta da kaze bez rasističke dernjave, jednostavnim ali zaista dubokim mislima...Majesty Of The Nightsky:Izvikan ili ne, bolji od drugih ili ne, ja ga volim. I sada sam ja u nekoj "fazi" i vi me gledate sa visine....i ja mozda nista ne znam....ali shvatite ljudi postoje "odgovori" koje mogu da nadjem samo tu. A, da li si razmisljao/la da meni ne trebaju isti "odgovori" kao i tebi....
Kami nije toliko savrsen, isto kao i Niche. Tacnije svi su oni pomalo kontradiktorni i cesto demantuju sami sebe, ali mi postojimo zato da bismo ih razumeli na svoj pravi nacin....
P.S. "Nije originalan"??? Nije stvar u tome da mene kod Nichea privlaci originalnost, ali citaj bilo koju filozofsku studiju na temu dosade, boga, lepote, morala i videces kako se on navodi kao predstavnik jedinstvenog misljenja rame uz rame sa Aristotelom, Hegelom, Kantom, Kafkom kao predstavnicima sopstvenih jedinstvenih misljenja.
I ne dozvolite sebi da budete pod uticajem mase (a, jeste, i u to sam ubedjena)....
"Ljudi se toliko primaju....." popularan je medju omladinom, to jeste istina, ali svaki 10 mladi covek ce ga shvatiti (ne radi se o tome da je potrebno nesto mnogo da se on razume, ista prica kao i sa svakim filozofom). Citaju ga jer je on "urbani lik" za stvaranje identiteta.......
Po vasoj prici svaki filozof koji se bavi Nicheovom filozofijom ili pise radove na tu temu je samo u fazi............eh...
P.P.S. Ono sto bi trebalo da mislite je u vasoj glavi, ali vi nemate most.....
goxy:naravno da bi se hvalili u društvu da su čitali ''velikog'' ničea......
Hesse:Koliko vidim, na krstarici nema takve teme. A ovde i ovako na svakoj temi piše ko šta hoće tj. prave pijacu od svake teme.
Sf3![]()
capablanca:Sad citam Hiperion od Dena Simonsa.
Pa nije valjda da su forumasi takvi nevaljalci?
predlazem remi Hesse hehehehe
strong_enough:Igra staklenih perli-Hese