Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije lijander nego kostobolja :D Kostobolja sa glavom pitona :D Videh pre neki dan njenu novu listu za odstrel. Opisi su... recimo samo originalni :D

Molim te, ne smanjuj mi ugođaj. Liči na lijander i kostobolju sa glavom pitona (1:47)
Opskrbi me tom listom, bogtisrećedao!

Prvo, to nije moj menadžer, to je jedan moj obožavalac koji se tako šunjao kao konobar po nekim vašarima :zcepanje:

Ja sam procitala, ali sam se smorila. Tipicna popularna skandinavska knjizevnost, koja je samo njima zanimljiva. Nista posebno.

Ti baš imaš visok prag tolerancije. Ja se ne bih smarala sa 1700 strana.:) Možda bi me smorile da sam čitala zimi, ovako, letnji raspust, terasa, noć...:)
A to da je za neke sve što je popularno po difoltu loše, već smo apsolvirali.;) Različiti su motivi zbog kojih čitamo. Ja lično, čitam da bi se opustila i odmorila. U mojim godinama, pored svih poslova koje radim, to mi je najpotrebnije.

Sekspir (Svet kao pozornica) - Bil Brajson, Laguna, 200 str. 6/10

E, sve sto do sada niste saznali o Sekspiru, i dalje necete znati :lol:

Dakle ovom knjigom se nista novo ne saznaje o Sekspiru, jedino sto je Brajson napravio kontekst od poznatih podataka, i u njega smestio Sekspira.
Knjiga nije nista posebno, osim verovatno za ljude koje Sekspir posebno zanima.
Meni je recimo cak i Brajsonova Malovaroska Amerika (na koju su se mnogi zalili da je dosadna) bila zanimljiva.
Ali Sekspir bogami nije.

Mislim da cu je vec do sutra zaboraviti. Ako uopste imam sta i da pamtim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back