Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam jedno vreme bila raspolozena samo nju da citam, iscitah sve sto sam uspela da pronadjem u biblioteci;)

:)
Hehe, imala sam i ja tako momente opsesivnog čitanja opusa određenog pisca..

Davno sam čitala Jovanovićku...Spletkarenje mi je bilo ok. Ništa posebno ali korektno.
S druge strane ' Kao da se ništa nije dogodilo' mi je ostalo u sećanju kao jedna od najgorih književnih bljuvotina. Bilo me je sramota što je čitam. Tu knjigu zapravo mrzim više od celokupnog opusa Isidore Bjelice :lol:

Hah, pa iskreno i ja sam morala malo da guglam ... Kad sam unosila ocene za njene knjige na Goodreadsu uopšte nisam mogla da povežem naslove sa radnjom pa sam obnavljala gradivo:)

To dosta govori:D

Inače Jovanovićka se vrlo lepo izražava, ugodno teče forma - vidi se da je žena obrazovana al džaba kad su knjige leglo patetike.
Nešto sam mnogo otrovna danas, ne znam šta mi je :D

Poslednja izmena:
:)
Hehe, imala sam i ja tako momente opsesivnog čitanja opusa određenog pisca..

Davno sam čitala Jovanovićku...Spletkarenje mi je bilo ok. Ništa posebno ali korektno.
S druge strane ' Kao da se ništa nije dogodilo' mi je ostalo u sećanju kao jedna od najgorih književnih bljuvotina. Bilo me je sramota što je čitam. Tu knjigu zapravo mrzim više od celokupnog opusa Isidore Bjelice :lol:

Ja i dalje ne mogu da joj oprostim sto je u tom njenom romanu pateticna, razmazena, prepotentna, suvise usmerena na sebe, neuverljiva i nekako ofucana junakinja opsednuta Dzonijem Stulicem. :kletva: :vudu: :tiganj:

Ja isto volim stare, stare (ali stare) knjige.
Kada vidim da je knjiga izdata pre mog rodjenja (sto je bilo jako davno :cistinaocare: ) ili jos ranije, papir pozuteo, izdavac davno vise ne postoji...
Ima predgovor, pogovor, o piscu... ja :zaljubljena:

Ali ova Ruzdijeva je bila izdanje recimo 1991, ali od potpuno neadekvatnog papira, koji je verovatno i pri samoj izradi knjige bio truo i raspadnut.
Znaci nije stara, a smrdi i raspadnuta je u smislu kao da ce ti se ti vlaznjikavi listovi raspasti cim krenes da okreces stranicu.

Inace u bibliotekama su knjige uglavnom potpuno ocuvane i u dobrom stanju. Cesto se desi da pomislim da sam prvi citalac.
One koje su bas, bas aktuelne znaju da budu malo :confused:

Ja isto volim stare, stare (ali stare) knjige.
Kada vidim da je knjiga izdata pre mog rodjenja (sto je bilo jako davno :cistinaocare: ) ili jos ranije, papir pozuteo, izdavac davno vise ne postoji...
Ima predgovor, pogovor, o piscu... ja :zaljubljena:

Ali ova Ruzdijeva je bila izdanje recimo 1991, ali od potpuno neadekvatnog papira, koji je verovatno i pri samoj izradi knjige bio truo i raspadnut.
Znaci nije stara, a smrdi i raspadnuta je u smislu kao da ce ti se ti vlaznjikavi listovi raspasti cim krenes da okreces stranicu.

Inace u bibliotekama su knjige uglavnom potpuno ocuvane i u dobrom stanju. Cesto se desi da pomislim da sam prvi citalac.
One koje su bas, bas aktuelne znaju da budu malo :confused:

Zavisi u kojim bibliotekama, tamo gde ima jako puno čitalaca, baš i nisu u dobrom stanju, i naravno i one knjige koje su aktuelne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back