dal mi veruješ da se uvek naježim od euforije i sreće pred svaku novu godinu i dan zaljubljenih
Božić je nešto sasvim drugo i taj praznik mnogo volim... i 1 maj jer je uvek dobra bleja ali kad vidim pred novu godinu sve ljude koji hrle da kupuju odeću da se što bolje picnu pred novu godinu i kad ih vidim sve načičkane, nalickane te večeri a na kraju veče bude kao svako drugo čak šta više ja tvrdim kako je svaka letnja subota bolja od novogodišnje noći

a za ng uvek se neko napije i pobije, uvek neko povraća..neko sa nekim raskine pa histerična razmazana od senke devojka plače u ćošku i čupa sebi kosu dok neki novi lik koji oće da je smuva joj bdi nad glavom i teši je a pored neka dva "ortaka" da ne kažem "brata" se grle i dižu ruke i pevaju tom jačinom da kad ih čovek pogleda pomisli kako su drugari iz detinjstva ne sluteći da su se to veče upoznali

a da i jedan lik uvek nađe neki kauč da se izvali kao mnogo je pijan a u stvari želi da navuče neku devojku koja će se sažaliti i prići mu da ga vida dok mu ne bude "bolje"

mogao bi ja da nastavim nešto mi ne manjka inspiracije večeras