Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Да знаш да си у праву.
Али, реци, коју си књигу прочитала а да је на тебе оставила утисак.
(Осим Библије, наравно![]()
Pored Biblije, Kama Sutra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да знаш да си у праву.
Али, реци, коју си књигу прочитала а да је на тебе оставила утисак.
(Осим Библије, наравно![]()
А, још штогод?Pored Biblije, Kama Sutra.
А, још штогод?
Од домаће и стране књижевности...? Проза, поезија...?
Da li bi neko mogao da mi preporuci neku knjigu koja se bavi rezijom i filmskom umetnoscu uopste ?? Treba mi za brata, primetio sam da je citao par takvih knjiga, nesto o Hickoku, Kjubriku, pa uopsteno o snimanju filma, itd...On inace zeli da pokusa da studira reziju, zato to cita, a ja bih voleo da ga obradujem nekom znacajnijom knjigom iz te oblasti...
Ja imam oko 200 knjiga o filmu u elektronskom obliku, mislim da je sve PDF, ali sve su na engleskom.
Ako si zainteresovan, mogu ti poslati na PP adresu foruma na kome sam našao linkove.
uh, sad vidim da nisam naglasio...zelim da mu poklonim takvu knjigu...a knjiga u elektronskom obliku i nije neki poklon...ali bilo bi dobro ako bi od tih "oko 200" naslova mogao da mi izdvojis neki znacajniji...u svakom slucaju, hvala...
Pročitala ponovo, po ko zna koji put. Odlična!
![]()
A, to je on pisao?![]()
![]()
Iznenadila si me ovim gestom, mislila sam da si dama.
Meni se lično roman nije dopao, mrzim fantastiku, ali Marčelove pesme obožavam.
Ти добро знаш да то све уопште није случајно што је тако, и да је део - пројекта.Ja jesam dama, a Marcelo mi je potpuno odvratan. Pesme su mu glupe, ali je on pokazatelj, kako u ovom drustvu uz dobru podrsku sa B92 mozes da postanes popularan i uspesan, kao i Marko Vidojkovic. Mislim da je B92 utociste za netalentovane. Tu je i Luna Lu.
У праву си.E, i to mi je za mediokritete.
У праву си.
Кад сам имала око 12-13 год. то ми је деловало као нека богзнакако добра књига. Али после убрзо увидех да је у бити пуна општих места, "лажних истина". Као и читав Хесе, уосталом.
Од Демијана ми је једино остало - име, које сам из зезања дала кучету - авлијанеру из једне своје приповетке.