Lovac u žitu - Salinger
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nisu mi oni idoli !
Aman jel si ti normalna ? Ti si na osnovu toga sto sam ja hteo da nadjem neke mafijaske knjige "kao" provalila da sam ja ustvari klinja koji se lozi na kriminalce i ne cita uopste bilo kakve druge knjige. Kakve argumente ? Pa ja tebe ni ne znam, niti znam ko si ni sta si i stvarno me ne zanimas ovde. Ovo je moj poslednji post upucen tebi.
E da, mozda ce ovo liciti nekako "klinacki" ali evo sto bi rekli klinci "Get a life moron !"
U pravu je pevacica lozis se na kriminalce, oni su ti idoli, priznaj
Kit Ablou ``Poricanje`` - psiholoski triler.
Nisam psiho, sebe mi
P.S. Veliko hvala za ``Vecernje novosti`` sto su nam priredili ovu ediciju dobrih knjiga!

Pa nece valjda to da urade?
Je l` to proverena informacija?
Jao, hiljadarka!
Pa provalio sam, ali nisam hteo da spomenem da ne bude da sam jos i lud.Ovo ti je Moderna, samo na terasi
Zar nisi provalio?
Moderna, ja bi tebe postavio za moderatora Knjizevnosti!
Ovo ti je Moderna, samo na terasi
Zar nisi provalio?
Tes Geritsen zaista ume da pise romane o serijskim ubicama, psihopatama, tzv. psiholoske trilere.
Uz nju izdvajam i Mo Hejder ,,Postupak``, ``Pticjak``.
Tu je i Patrisa Kornvel, ali nju vec svi znate... i junakinju njenih romana - doktorku Skarpetu - sudskog patologa...
Hvala, ponude stizu sa svih strana, ali ja imam pametnija posla.
Kakav je tvoj utisak o pisanju Geritsenove? Preporučuješ li još nešto, gde misliš da je više zablistala?Tes Geritsen zaista ume da pise romane o serijskim ubicama, psihopatama, tzv. psiholoske trilere.
Uz nju izdvajam i Mo Hejder ,,Postupak``, ``Pticjak``.
Tu je i Patrisa Kornvel, ali nju vec svi znate... i junakinju njenih romana - doktorku Skarpetu - sudskog patologa...
Hiljadu cudesnih sunaca H.Hosseini u ejdnom dahu!
Prelepa knjiga, zar ne?
Ja je procitala nedavno, divnaaaaaaaaa
A koliko ti kjniga citas dnevno, svaki cas neki tvoj post?
Kakav je tvoj utisak o pisanju Geritsenove? Preporučuješ li još nešto, gde misliš da je više zablistala?
Volim njen stil.
Vidi se da zna da pise o tim stvarima.
Mislim da ima dobar tim iza sebe koji joj daje savete, sto je potpuno normalno, a ona je ne znam da li znas Amerikanka kineskog porekla.
Pored antropologije zavrsila je i medicinu na Univerzitetu Kalifornija u San Francisku, otud njeno siroko medicinsko znanje koje je prenela u svoje romane.
Kod nas koliko znam pored Hirurga, preveden je samo jos jedan roman a to je ``Dominator``. Isto je dobar kao i Hirurg, pa ti ga preporucujem.
Ona je napisala koliko ja znam 7 romana u kojima je glavna junakinja njena Dzejn Ricoli.

Obozavam da citam.
Mogu reci da sam knjiski zavisnik...
Ne radim trenutno, tako da mogu sebi da dozvolim da citam i citam...
U proseku jednu knjigu mogu da procitam za oko 2-3 dana, nekad i brze, ako je zaista dobra.
Moram da priznam da se ovde na Knjizevnosti ipak najbolje osecam, pa sam mozda i dosadna postala.
Izvinite...