Knjiga je veoma, veoma tuzna. Odlican dokument za sve one koji se dive islamu i muslimanima.
?
Izgleda da ti je bilo burno na sinocnoj tezgi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Knjiga je veoma, veoma tuzna. Odlican dokument za sve one koji se dive islamu i muslimanima.
?![]()
![]()
![]()
Izgleda da ti je bilo burno na sinocnoj tezgi!
! 
Ne, nisam imala tezgu, ali ne znam da li znas da Kaled Huseini potice iz Afganistana i da su obe knjige iz njegovog iskustva.
Moderna Pevačica je žena koja govori sve jezike. Verujte da ona najbolje zna kako se njegovo ime izgovara.A nije ni Kaled, vec Haled!
Boze, Boze, potrudi se!

Moderna Pevačica je žena koja govori sve jezike. Verujte da ona najbolje zna kako se njegovo ime izgovara.

Moderna Pevačica je žena koja govori sve jezike. Verujte da ona najbolje zna kako se njegovo ime izgovara.

A nije ni Kaled, vec Haled!
Boze, Boze, potrudi se!
Ne sumnjam da govori vise jezika, U POKUSAJU![]()
![]()
![]()
Daco, sreco! To je grleno H, koje se transkiribuje kao K. To sam ovde videla, zato vam to i govorim, jer se ovde sve transkribuje naopako, a vi se onda becite i podsmevate, jer nista dalje niste ni videli. Inace, na nasem govornom podrucju je to Halid Huseini. Ne pravi se mnogo pametna, jer gutanje knjiga nije isto sto i razumevanje.![]()

Hvala za ovo crnim slovcima![]()
A, za ostatak poruke- NE IZMISLJAJ TOPLU VODU!
![]()
Nema na cemu, ali sama si to trazila.
Šta si sada uzela u ruke?Procitah ``Poricanje`` Kita Abloua.
Malo se razocarah 7/10
Ili jedna trojcica slabasna.

E, ja citam "Memoari Djona Holmsa" - Linda Lavlajs. Mnogo je dobra.

Je l' bolja od Biblije?![]()
Svet kao volja i predstava