Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa mislim razumem jednom, dva puta da se čovek ponovi, ali ovo je preterano, što je najcrnje uopšte nisi zanimljiva , čak naprotiv ,iritantno deluje.Ajde mi što smo od pre ovde pa znamo te tvoje bezlične fore, ali za nove članove ipak deluje debilsko kada pročitaju jedno te isto ko papagaj se ponavljaš.Izgube volju da pišu ljudi.

Ona je običan trol.
Dont feed the troll-Ne hranite trola
Ona se hrani takvim tvojim izjavama;jer hoce da privuče paznju;jer nema svoj zivot.
Samo je ignorišite i ona će otići.

Pročitao: "Strah i njegov sluga" Mirjana Novaković
Pozdravimo autorku koja je odbila da stvara fantastiku sa rokom trajanja i predstavila je u obliku pravog književnog bisera (barem u domaćoj književnosti). Nominovana za NINovu nagradu, ali ostala bez nje. Ako ste raspoloženi, pročitajte je i prosudite sami da li je učinjena nepravda.

Čitam: "Ubiti pticu rugalicu" Harper Li
Zasmejava me fora iz serije Svi vole Rejmonda:
- Šta to čitaš?
- "Ubiti pticu rugalicu".
- I ja sam je jednom ubio.

Klinci od dva metra, priredila Ljubica Arsic. Odlican izbor prica pisaca 20. veka na temu odrastanja koja se osvetljava iz razlicitih aspekata. Ovo je druga tematska zbirka prica koju je priredila Lj.Arsic koju sam procitala (prva mi je bila Ostrvo na dva mora) i mogu reci da mi se mnogo vise dopada kao urednik i priredjivac nego kao pisac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back