Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pročitao:
Bogdan Popović
-Ogledi o stranim piscima(veći deo je studija o Bomaršeu)
-Listići i članci
-O umetnosti i stilu
Jovan Skerlić -Istorija nove srpske knjizevnosti
Bomarše-Figarova zenidba
Šekspir-Magbet
Slobodan Jovanović
-Portreti
-Iz istorije i knjizevnosti
Antologija nove srpske pripovetke

Čitam:
Meša Selimović-Derviš i smrt
S.Perovic-Obligaciono pravo(kao poezija)
Zakon o obligacionim odnosima

Citam drugi tom ``Prolaza`` Dzastina Kronina i zaista se slazem sa komentarom sa korica da ce ovaj roman postati klasik. Toliko. Moja ocena dela je 10/10
Ko voli apokalipticne romane.

Danas sam dobila ``Let iznad kukavicjeg gnezda`` Kena Kejsija, jedva cekam da joj otvorim korice...
U subotu sam je trazila u Delta Sity-ju, ali mi rekose da su prodali ``Let...`` kako se pojavio u knjizari.

Pa mislim razumem jednom, dva puta da se čovek ponovi, ali ovo je preterano, što je najcrnje uopšte nisi zanimljiva , čak naprotiv ,iritantno deluje.Ajde mi što smo od pre ovde pa znamo te tvoje bezlične fore, ali za nove članove ipak deluje debilsko kada pročitaju jedno te isto ko papagaj se ponavljaš.Izgube volju da pišu ljudi.

Inače čitam "Knjigu očeva" od Mikloša Vamoša , čini mi se da je mađar , mada nešto sporo napredujem sa njom.

Pa mislim razumem jednom, dva puta da se čovek ponovi, ali ovo je preterano, što je najcrnje uopšte nisi zanimljiva , čak naprotiv ,iritantno deluje.Ajde mi što smo od pre ovde pa znamo te tvoje bezlične fore, ali za nove članove ipak deluje debilsko kada pročitaju jedno te isto ko papagaj se ponavljaš.Izgube volju da pišu ljudi.

Inače čitam "Knjigu očeva" od Mikloša Vamoša , čini mi se da je mađar , mada nešto sporo napredujem sa njom.

Nju/Njega samo ignorises i milina. :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back