Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_(novel)
Zavrsio sam Cross . Nego sam se zayebo nisam znao da postoji zbirka o Alexu Krosu, i ja kad sam uzimao knjigu nabasao na ovu iz 2006. a pre nje ima desetak njih koje nisam ni znao da postojePa sad ne znam da li da se vratim unatrag ili da ipak idem ka novijim knjigama . Mislim da cu ipak ici ka novijim ali cu se vratiti i na ove stare
Sutra cu da vratim u biblioteku Dostojevskog i Bracu Karamazove, nisam ih procitao, poceo sam ali posle nisam imao vremena jelte. Procitacu ih za vreme zimskog raspusta najverovatnije . A sledeci cilj mi je da zavrsim The ghost stories od Roald Dahls-a , i da procitam Cathedral od Raymond Carver-a na engleskom .
Ala sam se razvredneo![]()
Ma mozes slobodno da krenes od prve (zaboravila sam naslov) knjige gde se pominje Aleks Kros... pa onda redom. On tj. Paterson uvek ponovi one najosnovnije stvari u svakom romanu o svom glavnom junaku, tako da ne bi trebalo da imas problem. I svaki roman je prica za sebe.
On je dosta pisao. Ima i romana gde je zena glavni lik, zajedno sa ostalim njenim prijateljicama koje resavaju zamrsena ubistva... Snimljena je i serija o toj Zenskoj detektivskoj ,,agenciji,, tj. drustvu...