Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Procitala sam 2 knjige ovih dana-

1.Ivan Aralica-Okvir za mrznju
Ocjena 8/10,samo zato sto ima u sebi politicke tematike,ali zadnjih 30-ak stranica su naprosto fantasticne,da sam se rastuzila :sad2: .A i svidja mi se stil pisanja. Knjiga je divna,ko je gledao film `Zivot sa stricem` znace o cemu pricam,jer je film snimljen po ovoj knjizi

2.G.G.Markez-Sjecanje na moje tuzne *****

1/10!!! Bas me razocarao ovim djelom,nije ni za prinijeti njegovim drugim knjigama! Ne svidja mi se nista iz ove knjige.

Sada citam knjigu `Bludni sin` Bukovskog,imam jos nekih 60 stranica do kraja,a vec kada sam procitala prvu zaljubila sam se u ovu knjigu :heart:
Zato sto je tuzna,zanimljiva,pomalo i duhovita.Bukovski je car :heart: :worth:

Poslednja izmena:
Procitah sinoc Lekare Erika Segala.
Lagano se cita, moze po nesto i da se nauci pa tako dajem 10/10

Sad mi je da se odlucim izmedju Ugresicke (,,Baba Jaga...``),
meni nepoznatog Dzoela Rouza (``Najcrnja ptica``) ili
da uzmem od Vesne Dedic onu njenu najnoviju sto je trenutno reklamiraju ,,Zauvek u srcu,,.

Navijam za "Baba jagu".
Druge dve i onako nisam procitala:)
PS. Nadam se da si dobro.

Cita se Ginter Gras i Limeni Dobos opet.
Ako ikad budem imala svoju modnu liniju i ostvarim se kao kreator, volela bih da mi se fash. kuca zove Ginter Gras.

Ja cu da ti obezbedim to kad se udas za mene i kad se obogatim :rumenko:

Duboko se izvinjavam koleginici na spamu nisam mogao da odolim Pussiju, nadam se da nece da me kazni zbog spama :flert:

:rumenko:

@tema

Trenutno citam od James Pitterson-a KROS :p Zanimljiva knjiga, samo nekako, sve se brzo odvija, knjigao kao ima 300 stranica jeste malo poveci font i ono, ali se stvarno jako brzo cita :think:

Pa Dzejms Piterson je to! :) :super:
Jedan od mojih omiljenih triler pisaca, pored Harlana Kobena, Patrise Kornvel, Mo Hejder.. :klap:

Sada citam veoma zanimljiv roman Mirjane Urosevic ,,Park Carmen Machado,, - inace dobitnica Nagrade Zensko pero 2010. Za sada sam zadovoljna, zanimljivo stivo, lepo pise Mirjana.
Moja preporuka.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_(novel)

Zavrsio sam Cross . Nego sam se zayebo nisam znao da postoji zbirka o Alexu Krosu, i ja kad sam uzimao knjigu nabasao na ovu iz 2006. a pre nje ima desetak njih koje nisam ni znao da postoje :lol: Pa sad ne znam da li da se vratim unatrag ili da ipak idem ka novijim knjigama . Mislim da cu ipak ici ka novijim ali cu se vratiti i na ove stare :neutral:

Sutra cu da vratim u biblioteku Dostojevskog i Bracu Karamazove, nisam ih procitao, poceo sam ali posle nisam imao vremena jelte :lol: . Procitacu ih za vreme zimskog raspusta najverovatnije . A sledeci cilj mi je da zavrsim The ghost stories od Roald Dahls-a , i da procitam Cathedral od Raymond Carver-a na engleskom .

Ala sam se razvredneo :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back