Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro siguran sam da ima poznavalaca knjiga koji bi ti ovo sve oborili isto tako jakim argumentima...Ovo je subjektiva:aha::per:

ne ,sreco ovo je cnijenica
nego covek koji nema apsolutno nikakvo citalacko iskustvo ili osnovna znanja sveopste kulture nije u stanju da objektivno razmislja ili diskutuje ni sa kim osim sa sebi slicnim
zato ti moram uociti da se dzabe kacis sa kolegom zato sto se vi nalazi te na medjusobno paralelnim ravnima koje se nalaze na beskonacno velikim razdaljinama
i ti njega nikada neces moci da stignes bez obzira koliko dugo ces gledati u mracni horizont znajuci da i on gleda tebe

Poslednja izmena:
Haha ja sam to kupila majci za 8.mart :mrgreen::lol:

Trenutno Hobita,po milioniti put...:heart:
Igru staklenih perli sam citala nocas,jutros zavrsila :)

ljubavi moja,
ti meni hoces reci da si procitala 5 stotina strana Hesea za jednu noc?
Ako sam te dobro razumeo ti si onda tako zestoko najebala u gimnaziji da ne mogu opsati mojim skromnim vokabularom koliko je tragikomicna situacija u kojoj si ti trenutno zarobljena

A ja mislio da znam koja je granica filozofskog mlatimuđenja na Krsti...Tako je to,uvek kad pomisliš da si sve video...:aha:

ti jos nista nisi video
jos,ako ti zaista roditelji preporucuju Kolibu
pa,ti onda realno nisi ni imao od koga da vidis
samo drzi otvorene oci ,cekaj povoljan trenutak ,i jedan zrak svetlosti ce se probiti kroz mrak oko tebe sa vestima da uskoro svice
ja se samo nadam da ces docekati taj zrak koji ima da predje jos dugacak,dugacak put da bi pozdravio uspavane oci tvoje prazne glave

Mlaćenje prazne slame na kub...:aha:

ali,magija cele nase nazovi diskusije je sto ti mene ne mozes da pratis i to mi mami osmeh na lice ,ponovo i ponovo
poceo sam da uzivam u malim stvarima u zivotu,malim stvarima koji cine zivot vredan zivljenja
-----------------------------------------------
Whose woods these are I think I know.
His house is in the village, though;
He will not see me stopping here
To watch his woods fill up with snow.
My little horse must think it queer
To stop without a farmhouse near
Between the woods and frozen lake
The darkest evening of the year.

He gives his harness bells a shake
To ask if there's some mistake.
The only other sound's the sweep
Of easy wind and downy flake.

The woods are lovely, dark and deep,
But I have promises to keep,
And miles to go before I sleep,
And miles to go before I sleep.
bozanstveno

Uverena sam da ni Goxy ni mlada Crazy od stida neće spavati sve dok ne postignu zadovoljavajući akademski nivo kojim bi se plasirali u dostojne da na ovoj premudroj temi zbore.
Avaj.

konfuzija je strasno mocna stvar
prosto je interesnatno kako nesto tako jako i slozeno moze proisteci iz neceg tako prizemnog i jednostavnog kao sto je glupost
nikada nece prestati da me zapanjuje kompleksnost sveta koji me okruzuje
Inace ja o Crazy mogu samo lepe stvari da kazem
Za sada me je u vise navrata prijatno iznenadila svojim postovima , a ni jedanput razocarala, to je talenat i dar koji postujem do beskraja

Ma da bih reč rekla.
Fali nam samo masa u ekstazi i ruke u vazduhu.

Hajde se sada okanite međusobnog prepucavanja o ' kompetentnosti' a pogotovo o roditeljima i nekim drugim, za ovu temu, apsolutno nebitnim i niskim stvarima koje za poentu imaju da se sagovornik ponizi ( pogotovo kada je pokazani nivo neosnovane nadobudnosti sramotan )te se vratite na temu - čitanje i uživanje u onome što je danas kod velikog broja ljudi kao navika 'izumrlo' - knjigama.

Poslednja izmena:
Procitala sam ,,Kabinet cudesa,, i mogu vam reci da sam se prijatno iznenadila.
Od ove knjige bi se mogao napraviti dobar ako ne i predobar film.
Necu vam prepricavati roman, samo mogu reci recci pohvale za predivan prevod, jer je i to i te kako bitno za nas citaoce.
Roman se lako cita, ma osecala sam se kao da sam i ja medju akterima ovog romana.
Knjiga me je bukvalno odusevila jer odavno odavno nisam citala tako nesto.
I bas mi je onako legla.
A sad krecem u nesto sasvim drugo. Idem u ,,Avanture nevaljale devojcice,, V. Ljose, ako me ,,Djavo i mala gospodjica,, ne sprece u tome. Vodi se velika borba... koje ce od te dve knjige prva uleteti medju moje dlanove...

Vau, za jednu noć si pročitala Igru staklenih perli?
To je zaista veličanstven poduhvat, malena.

Voleo bih da čujem tvoje utiske o Igri - može? :)
ljubavi moja,
ti meni hoces reci da si procitala 5 stotina strana Hesea za jednu noc?
Nisam je procitala za jednu noc,nego za dan,noc i jutro,nisam se lepo izrazila.Ljudi grese,***:)
Knjiga je izuzetno teska za razumevanje u mojim godinama.Procitacu je opet kad malo porastem i nadam se da cu tad da je shvatim,a onda mogu da napisem pravi utisak,ako neko bude bio voljan da cita :)A ako se opet nadje neko da pita kako sam tako brzo procitala Hesea,odgovor je da brzo citam.

Trenutno citam Mrtav do mraka od Sarlin Haris...tek sam pocela,ali mi se svidja naslov i opis knjige na zadnjoj korici :mrgreen:

Nisam je procitala za jednu noc,nego za dan,noc i jutro,nisam se lepo izrazila.Ljudi grese,***:)
Knjiga je izuzetno teska za razumevanje u mojim godinama.Procitacu je opet kad malo porastem i nadam se da cu tad da je shvatim,a onda mogu da napisem pravi utisak,ako neko bude bio voljan da cita :)A ako se opet nadje neko da pita kako sam tako brzo procitala Hesea,odgovor je da brzo citam.

Trenutno citam Mrtav do mraka od Sarlin Haris...tek sam pocela,ali mi se svidja naslov i opis knjige na zadnjoj korici :mrgreen:

brzo citas ali nista ne razumes :hahaha::hahaha:
genijalna si :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back