gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
trenutno citam knjigu o sreci nine berberove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada pročitaš Ničea, shvatiš da ga je Herman Hese poprilično isplagirao. Naročito "Tako je govorio Zaratustra" i recimo, Heseov "Sidarta". Ali, ok... Čovek je narodski približio, u jezičkom smislu, zaista zahtevnog Ničea (zahtevnog u terminološkom i narativnom smislu).Zavrsila Tvrdjavu - Mesa Selimovic
Zanimljiva knjiga, prva njegova koju citam. Svidio mi se nacin pripovjedanja, razmisljanja, objasnjavanja. I sav taj optimizam skriven u glavnom liku. Dobrota, ali nesavrsenost junaka. Poucna knjiga.
Sada je na redu Hermann Hasse - Stepski vuk. Tek sam na pocetku. Za sada -obecava.![]()
Хесе није плагијатор!Kada pročitaš Ničea, shvatiš da ga je Herman Hese poprilično isplagirao. Naročito "Tako je govorio Zaratustra" i recimo, Heseov "Sidarta". Ali, ok... Čovek je narodski približio, u jezičkom smislu, zaista zahtevnog Ničea (zahtevnog u terminološkom i narativnom smislu).
Čitali "Gargantua i Pantagruel"? Rable. Kidam se od smeha.
A ako je i plagijator onda je jedan od najboljih na književnoj sceni...Mislim da ako postoji neki izraz za to što ona radi,a slično radi i Stiven King to je ''kompilator'',ali sa stilom...Dakle,koristi tuđe uzore ali u svemu ima toliko svoga da je i sam postao genrerator stvaranja čitave plejade ''mističnih pisaca''Хесе није плагијатор!
Хесе није плагијатор!