Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Roten-zabranjeno-za-Irce-crnce-i-pse-1.jpg

Zavrsio Porodicu Marija Puza...Citao sam par njegovih knjiga i nekako mi je bilo interesantno da procitam knjigu sa temom kojom je Puzo bio opcinjen - renesansna Italija. Ispostavilo se da se ovaj roman ne razlikuje toliko od ostalih njegovih dela. Naime, on je smatrao da su pape prvi donovi, a da je papa Aleksandar (Rodrigo Bordzija) bio najveci medju njima...
Roman je dobar. U njega je ulozio mnogo truda, pisao ga je oko 20 godina, i to se vidi, ali bas zbog tog dugog pisanja prica ne izgleda celovita, vec kao epizode iz zivota ove porodice. Desavalo mi se da jedan dan procitam par glava,a sutra kad nastavim citanje ne mogu da se setim sta se dogodilo 20 stranica ranije...

I ja planiram da citam (jednom kad stignem, huh), javni utiske kad procitas.

Trenutno ne znam sta bih pocela, imam brdo knjiga koje cekaju (i samo dodajem na spisak zelja, sad me zainteresovala ova gore pomenuta autobiografija) ali i obaveza pa mi bzvz da pocnem nesto ako moram da prekinem (posle tesko da pocnem iz pocetka).
Doduse da vreme provedeno na forumu koristim svrsishodnije sve bih stigla...

Procitah ,,Salemovo,, i ostadoh u njemu.
Stalno se vracam toj knjizi, gladim joj korice, zelela bih da budem medju Benom, Suzan, Metom, Majkom...
Sta da kazem nego da obozavam Kinga i njegove romane.
Moracu uskoro da uzmem ,,Dine,, ili tako nekako se zove trilogija... u pitanju je SF, imam neke preporuke tako da je moram u dogledno vreme procitati.
Trenutno citam ,,Laku noc, lepotice,, od meni nepoznate Doroti Kumson. Kazu da se ubraja u 40 najcitanijih kod nas, pa bas da vidim.
Kroki nije los, obecava... bas tako nesto mi treba, o gubitku, ljubavi, novom pocetku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back