Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
]gde to ima za 100 din knjiga?Nisam primetio da laguna ima tu akciju iako uglavnom ispratim sve koje izbacuju.[/B]
Imali su skoro za 100 ako donese neki marker/horoskop.
Ja uzeo 7 knjiga tada ali jedva sam nasao vise od dve dobre, ostale uzeo zbog "jbg. pa za 100 din nemas ni zvake"
Inace, carobna knjiga ima stalno neke akcije gde im je gomila knjiga po 100-150 din. Mislim d ai trenutno traje...ali je izbor tuga ziva. da mi kazu biraj koje hoces poklonicemo ti ne znam da li bih probrao i jednu jedinu
Ja danas dadoh 5 iljada u Laguni ( sest knjiga, od toga 4x Pekic = Zlatnu runo, najnovija Pamukova knjiga i neko zezanje od Basare). Ma skupe su knjige, Laguna
daje popust ali 10 ( mozda i 15%)
U jednoj drugoj knjizari videh Bernharda i Gubitnika, ali imam utisak ( bilo jos zatvoreno pa nisam mogla da udjem) da je u toj
knjizi barem njegovih 7 romana. Sutra u pogledati detaljno pa cu javiti ( i cenu).
Inace ovo Zlatno runo konta isto kao i na Kupindu ) jedna knjiga ca 1100 dinara pri cemu kod Lagune dobijes popust i Avon kremu za skidanje celulita
Poslednja izmena:
Nisam primetio da laguna ima tu akciju iako uglavnom ispratim sve koje izbacuju.[/B]

Moraš sam da ispečeš zanat...

?