Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Sto se tice Remarka, po meni njegov najbolji roman je ``Iskra zivota``.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa Rayela ovde ima i dece,i ne znaju za druge sem te tzv"bip-up"pisce ,novog talasa,koji ne želimo da čitamo...Meni barem naslov ne zvuci obecavajuce.
Ili je to stvarno neka knjiga za devojcice sa upustvima kako osvojiti decka iz susedne klupe ili razreda?

Da li ste citali ovu knjigu?Deluje mi inetresantno.
Ja sam ovog ljeta, prije ove knjige procitao knjigu Svijet bez kraja koja je na mene ostavila FANTASTICAN utisak. To napominjem iz razloga, jer sam odmah nakon nje uzeo da citam Brodolom i batalio sam je, tako da ne znam da li je to zbog toga sto su mi ''apetiti'' nakon Svijet bez kraja bilo mnogo veliki ili stvarno Brodolom nije bila po mom ukusu. U svakom slucaju, ja sam je batalio.

Maksim Tank - "Prepiska sa vremenom"
Žorž sand - "Đavolska bara"
 Trenutno uzivam uz knjigu Stubovi zemlje. Odlican istorijski triler.
 Trenutno uzivam uz knjigu Stubovi zemlje. Odlican istorijski triler.Trenutno prekopavam po Ljosinom Razgovoru u katedrali. Stigao sam do 60e strane i sve mi se izmesalo. Ne znam vise ko s` kim vodi dijalog, ni kada je taj dijalog poceo.
Treba mi mala pomoc, da li da pocinjem ispocetka ili da nastavim dalje i da cekam da mi se rasbistri situacija?

Nesto me u srcu pecka da je roman dobar, ali nikako ne mogu da povezem neke cinjenice jer non stop se mesaju dijalozi izmedju ljudi. Ne znam vise ko sa kim prica.
Ja s jnim imam problem ( on sa mnom ne, jer i ne zna da postojim).
Pokusavalla sam da ga volim, ali ga nekako ne volim
Od sinoćsam opsednuta ljubavnim romanima..danas sam malko čitala ,zbog nestrpljivosti.a vidim dobre kritike..
Ne dozvoli mi da odem --Tjeri Koen,priča o ljubavi izmedju života i smrti...

Sve dolazi u obzir, samo nemoj SF, popularnu psihologiju i one klasicne ljubavne cik-lit romane. Drugo sve moze... drame, trileri, istorijski trileri, klasici, moderniji... i zanima me da li te interesuje engleska istorija, Tjudorovi ili nesto slicno...
 Sve dolazi u obzir, samo nemoj SF, popularnu psihologiju i one klasicne ljubavne cik-lit romane. Drugo sve moze... drame, trileri, istorijski trileri, klasici, moderniji... i zanima me da li te interesuje engleska istorija, Tjudorovi ili nesto slicno...Rayela, aj preporuci mi par tebi omiljenih knjiga. Cini mi se da citamo vrlo slicno stivo, pa me zanima par knjiga koje bi preporucila.Sve dolazi u obzir, samo nemoj SF, popularnu psihologiju i one klasicne ljubavne cik-lit romane. Drugo sve moze... drame, trileri, istorijski trileri, klasici, moderniji... i zanima me da li te interesuje engleska istorija, Tjudorovi ili nesto slicno...