Nora Barnacle
Domaćin
- Poruka
- 4.132
Eto imate i moderatora sa kojim se svadjam.Trebam da ga se plasim? Meni je stalo do foruma koliko do kise od meseca juna.
Ti Noro ili si na nekim drogama,mozda teskim lekovima,a jos gore ako mlada gubis pamcenje.
Znas nije ni lepo ni kulturno da se tako slabo secas sta sam pisao.Ili namerno podmeces.
Ja nikad nisam napisao da je Tomas Man dobio Nobela zato sto je Nemac.On je zaista dobar pisac i zasluzio je tu nagradu.
Ja sam za Hertu Miler napisao da je dobila tu nagradu jer je Nemica.Nemci vladaju Evropom,pa je i papa njihov.Kao sto je za vreme Turaka mogao biti srpski patrijarh brat Mehmeda Sokolovica.Nepotizam.
Za Kjerkegora nisam tako ruzno pisao.On je zanimljiv,ali nije prva liga filozofa.Daleko je iza Kanta i Hegela,Platona i Aristotela,ali i spod Nicea.
O Dzojsu mislim sto i o Tolstoju.
Sta si pitala o Niceu,nisam to video.Ja ne citam sve teme.
Kad ti knjige zoves knjizurinama,onda mi je sve jasno.Kakav Hegel,drz se ti enciklopedija.Njih najvise izgleda citas da bi mogla na kvizu da postavljas neka pitanja izvadjena iz malog prsta.Mozda hoces da maznes neku lovu na tv kvizovima.
Samo do enciklopedijsko znanje,ti i svako ko ga ima,moze da ga kaci macku o rep.To nicemu ne vredi,to je samo punjenje glave bespotrebnim informacijama,brojkama,podatcima,kao u kompjuter.
Ti mene stalno napadaš da se drogiram?
A; vidi plan: ja imam to enciklopedijsko znanje (samo da znaš, uopšte nisi moderan, to se sad kaže "Google intelektualac"), a ti znaš Hegela. I, odemo na neki kviz za parove, maznemo lovu i spalimo svako na svoju stranu (ne moram baš da te trpim i na nekom egzotičnom ostrvu, je l' da, a ni ti mene)?
I, ja sam svoje znanje pokazala na kvizu. Međutim, ti nas nikakvim podatcima o Hegelu nisi opskrbio. Eto, možeš i o Aristotelu, to je još bolje. Idealno o Platonu (na njega se pali i raja).
Dakle, čekam.