GoldenLady
Aktivan član
- Poruka
- 1.676
gesta berling od selme lagerlef..OBAVEZNO!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
terapeut:Priča o Luni Levi-Gordana Kuić
PLESsitnihDEMONA:Nikad nisam mogao da razumem ljude koji citaju Vecernje novosti,Expres(ako uopste postoji) i sl. novine,a sada nikako ne mogu da razumem ljude koji citaju Kurir i onaj "Srpski" nacional...sta tu imas da procitah majke ti?!lav607:Jutrosnji Kurir............. :wink:
Tracarske novine ispod svakog nivoa...bolji je Skandal od njih,makar ima masan papir!
Mislim...Kurir...novina koja kosta 10 din. ma idi breeee! Jeftinije od toalet papira!
Moze li neko da mi preporuci knjigu za poklon drugarici? Znam da joj se svidjaju knjige kao sto je Autostoperski vodic kroz galaksiju, Gospodar prstenova i sl.Red Zmaja:da li citate u svoje slobodno vrijeme i sta ste yadnje procitali?
Artemis Faul je odlichna knjiga. Iz tri dela je... :wink:Mazza:Moze li neko da mi preporuci knjigu za poklon drugarici? Znam da joj se svidjaju knjige kao sto je Autostoperski vodic kroz galaksiju, Gospodar prstenova i sl.Red Zmaja:da li citate u svoje slobodno vrijeme i sta ste yadnje procitali?
Tinar:Artemis Faul je odlichna knjiga. Iz tri dela je... :wink:Mazza:Moze li neko da mi preporuci knjigu za poklon drugarici? Znam da joj se svidjaju knjige kao sto je Autostoperski vodic kroz galaksiju, Gospodar prstenova i sl.Red Zmaja:da li citate u svoje slobodno vrijeme i sta ste yadnje procitali?
jela73:Tinar:Artemis Faul je odlichna knjiga. Iz tri dela je... :wink:Mazza:Moze li neko da mi preporuci knjigu za poklon drugarici? Znam da joj se svidjaju knjige kao sto je Autostoperski vodic kroz galaksiju, Gospodar prstenova i sl.Red Zmaja:da li citate u svoje slobodno vrijeme i sta ste yadnje procitali?
procitala sva tri dela, neizmerno uzivala i zabavila se. A mozda bi se tvojoj drugarici dopao Teri Pračet?
Citala sam je pre tri-cetiri godine i knjiga je mnogo dobra... I neobicna prica, i neobican stil pisanja, a bas osecas to sto citas.mala Princeza:Arundati Roj-Bog malih stvari
Mazza:jela73:Tinar:Artemis Faul je odlichna knjiga. Iz tri dela je... :wink:Mazza:Moze li neko da mi preporuci knjigu za poklon drugarici? Znam da joj se svidjaju knjige kao sto je Autostoperski vodic kroz galaksiju, Gospodar prstenova i sl.Red Zmaja:da li citate u svoje slobodno vrijeme i sta ste yadnje procitali?
procitala sva tri dela, neizmerno uzivala i zabavila se. A mozda bi se tvojoj drugarici dopao Teri Pračet?
Kupila Teri Praceta (vise komada), Artemis Faul nisam nasla. Ne znam jos da li ce se drugarici dopasti, verujem da hoce posto je mene odusevio. Hvala!