Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"100 godina samoce" od Markeza,
knjiga je prilicno depresivna,mada vrijedi je procitati,nakon nje covjek malo drugacije gleda na neke stvari i shvati da nikada sebi ne smije dopustiti da se ljudi pocnu udaljavati od njega,inace ce ostati sam.a samoca nije ni malo lijepa stvar,procitajte i shvatit cete.malo je vise data karikirana slika samoce,sto samo pojacava utisak,navodi na razmisljanje... :lol:

PLESsitnihDEMONA:
lav607:
Jutrosnji Kurir............. :wink:
Nikad nisam mogao da razumem ljude koji citaju Vecernje novosti,Expres(ako uopste postoji) i sl. novine,a sada nikako ne mogu da razumem ljude koji citaju Kurir i onaj "Srpski" nacional...sta tu imas da procitah majke ti?!
Tracarske novine ispod svakog nivoa...bolji je Skandal od njih,makar ima masan papir!
Mislim...Kurir...novina koja kosta 10 din. ma idi breeee! Jeftinije od toalet papira!

Bez obzira na sve pitanje je ipak bilo sta ste zadnje procitali..............he,he.........bukvalisto......mislim sta reci........... :wink:

Tinar:
Mazza:
Red Zmaja:
da li citate u svoje slobodno vrijeme i sta ste yadnje procitali?
Moze li neko da mi preporuci knjigu za poklon drugarici? Znam da joj se svidjaju knjige kao sto je Autostoperski vodic kroz galaksiju, Gospodar prstenova i sl.
Artemis Faul je odlichna knjiga. Iz tri dela je... :wink:

procitala sva tri dela, neizmerno uzivala i zabavila se. A mozda bi se tvojoj drugarici dopao Teri Pračet?

jela73:
Tinar:
Mazza:
Red Zmaja:
Moze li neko da mi preporuci knjigu za poklon drugarici? Znam da joj se svidjaju knjige kao sto je Autostoperski vodic kroz galaksiju, Gospodar prstenova i sl.

procitala sva tri dela, neizmerno uzivala i zabavila se. A mozda bi se tvojoj drugarici dopao Teri Pračet?

Kupila Teri Praceta (vise komada), Artemis Faul nisam nasla. Ne znam jos da li ce se drugarici dopasti, verujem da hoce posto je mene odusevio. Hvala!

Mazza:
jela73:
Tinar:
Mazza:
Red Zmaja:

Kupila Teri Praceta (vise komada), Artemis Faul nisam nasla. Ne znam jos da li ce se drugarici dopasti, verujem da hoce posto je mene odusevio. Hvala!

Pokusavam da se setim gde sam videla 'Artemisa Faula'- probaj u 'Mamutu, Platou kod Filozofskog i Platou u Knez Mihajlovoj(bivsi British Council)- u jednoj od te tri knjizare ga sigurno ima :)

Ja uglavnom citam istorijske romane,od srca preporujujem Pompeju,Ognjenu kapiju,Ramzesa iz 5 delova i stvarno ne znam koji je bolji,a mnogo dobra knjiga je i Crveni Sator.To je sto sam procitala u zadnje vreme ali inace jedna od omiljenih mi je Ptice umiru pevajuci po kojoj je radjena i serija.Pa ako neko voli nesto od navedenog nek se oglasi da cujem komentar :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back