Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je neko čitao knjigu BELEŠKE JEDNE ANE, on Moma Kapora..? Ako jeste, mogu li da čujem utisak..? :)

Jesam ja,knjiga je tako vickasta i puna fazona da sam umirala od smijeha,mada Ana puno luta sa teme na temu,cesto sam i ja zeljela da budem tako sasava i bezazlena kao ona...

Uzmi i nastavak koji se zove-Hej,nisam ti to pricala :)

U principu-pricanje o ozbiljnim stvarima na saljiv nacin ;)

Poslednje "Psi u niskom letu" Aleka Popova. Simpaticna knjiga, ima svega za jedan savremen balkanski roman - triler elemenata i sprdanja s triler elementima, humora i ironije, tranzicije i antitranzicijskih misli. Sve u svemu pozitivan utisak ali nije nezaboravna, makar za mene.
Trenutno "Danteova balada" Eduardo Gonzales Vijanja - zasad mi se veoma dopada ali tek sam procitala trecinu knjige tako da ostavljam konacno misljenje za kasnije...

Trenutno sam opterecen knjigama Paula Koelja. Procitao sam "Jedanaest minuta" , jako dobra knjiga,ostavila je neki poseban utisak na mene. A inace pri kraju sam sa "Dnevnik jednog carobnjaka" , nije me toliko odusevila kao prethodna (Njegova prva knjiga inace). Sledeca na listi citanja je "Peta gora" - Paulo Koeljo (Paulo Coelho).

Trenutno sam opterecen knjigama Paula Koelja. Procitao sam "Jedanaest minuta" , jako dobra knjiga,ostavila je neki poseban utisak na mene. A inace pri kraju sam sa "Dnevnik jednog carobnjaka" , nije me toliko odusevila kao prethodna (Njegova prva knjiga inace). Sledeca na listi citanja je "Peta gora" - Paulo Koeljo (Paulo Coelho).

Petu goru preskoci slobodno... biblijska tematika... osim ako nisi u tom fazonu. :mrgreen: Bolje uzmi Viktorija je odlucila da umre, ili Zahir ako si u braku i imas problema, mozda ti se svidi. :lol: Djavo i gospodjica Prim je ok. Na obali reke Pjedre sedela sam i plakala sam procitala dvaput i ni sad ne znam da ti kazem o cemu se radi. Uglavnom, nijedna od knjiga nije toliko nabijena sexom kao 11 minuta. :zper:

Zavrsila Konstantinovo raskrsce i ne svidja mi se,a veceras pocinjem Za kim zvona zvone-Ernest Hemingve

Ta knjiga Konstantinovo raskrce viri iz svakog izloga po gradu,samo sto je i u pekare ne ture.Dovoljno je videti dizajn te knjige i da me odbije.Sad je puno trziste ti djubre knjiga koje kao pisu nesto o istoriji.Cesto tako zloupotrebe neko slavno ime iz istorije.
Drz se ti takvih stvari kao Hemingvej sto je i neces da omanes nikad.

Goxy
talenti i Bjelice nisu isto.Nema u knjizevnosti danas da neki talenat ne dodje do izrazaja.Svako ko vredi u knjizevnom svetu on ce dobiti priznanje koje zasluzuje.
Tako da to sto se tebi dopao neki anonimus ne znaci da on i valja.
Ja radim sa knjigama pa nisam cuo za njega.Danas je kod nas svaki treci gradjanin neki knjizevnik.
Bjelica jeste poznata,ali znamo da ona nije umetnik,nije knjizevnik.

Zavrsila Konstantinovo raskrsce i ne svidja mi se,a veceras pocinjem Za kim zvona zvone-Ernest Hemingve

Ta knjiga Konstantinovo raskrce viri iz svakog izloga po gradu,samo sto je i u pekare ne ture.Dovoljno je videti dizajn te knjige i da me odbije.Sad je puno trziste ti djubre knjiga koje kao pisu nesto o istoriji.Cesto tako zloupotrebe neko slavno ime iz istorije.
Drz se ti takvih stvari kao Hemingvej sto je i neces da omanes nikad.

Sto se tice moje procjene knjiga,vodim se Senekinom izrekom-Knjiga koju ne vrijedi procitati dvaput,nije vrijedna da se procita nijednom.Ali ajde da prokomentarisem da upozorim one koji hoce da je procitaju :D
I bolje sto je nisi procitao,jer knjiga spaja-Konstantina i njegov mac,katakombe kod Nisa,rune,vampire,2 svjestski rat i Adolfa Hitlera -.-` .Veze sa vezom.A i neki dogadjaji i likovi se pokazu suvisni i nemaju apsolutno nikakve veze sa razrijesenjem...Inace citam djela najvecih imena svjetske knjizevnosti,ali drug navalio-ajde procitaj,zanimljivo je -.-

Goxy
talenti i Bjelice nisu isto.Nema u knjizevnosti danas da neki talenat ne dodje do izrazaja.Svako ko vredi u knjizevnom svetu on ce dobiti priznanje koje zasluzuje.
Tako da to sto se tebi dopao neki anonimus ne znaci da on i valja.
Ja radim sa knjigama pa nisam cuo za njega.Danas je kod nas svaki treci gradjanin neki knjizevnik.
Bjelica jeste poznata,ali znamo da ona nije umetnik,nije knjizevnik.
Što bi se reklo you are full of shit:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back