- Poruka
- 1.856
Nešto me vuklo danas da ponovo počnem "Anu Karenjinu". Uvek se pomalo treba vraćati klasicima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danilu Kišu je Šulc bio jedan od omiljenih pisaca.Bruno Sulc - Celi opus.. ..uh stil deluje bas naporan.
super stvar, ima neka scena kad radnici u komuni ne mogu da skontaju zasto se stalno radjaju nove bebe pa se detetu javi eureka momenat koje kaze caletu 'nemoj vise mami da cepis stomak, jer svaki put kad joj cepis, nakon nekog vremena naraste stomak i izadje beba'. i vidi stvarno, bi istina.Izgleda da cu krenuti sa "Cevengurom" od Platonova
Probaj Otkrovenje (zadnji deo novog Zaveta), ako volis Hodorovskog na pecurkama, to ti je tripcina zescaCitam Novi zavet i koliko mi je prvi deo dobro isao i bio zanimljiv, toliko mi poslanice tesko padaju i treba mi izvestan
napor da ih dobro razumem. Zato ne zurim sa citanjem, a i nije tip knjige koja se cita u cugu vec sa razumevanjem
i rekla bih promisljanjem onoga sto si procitao.
Citam ceo novi Zavet pa cu doci i do toga...Probaj Otkrovenje (zadnji deo novog Zaveta), ako volis Hodorovskog na pecurkama, to ti je tripcina zesca