ovde još ne 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde još ne![]()
pa dooobro, ako misliš na poslednjih 500 godina, onda si u pravu
samo da nije sa crncima, rasista sam jbg

mislim, svi ste čuli za kalegri plan
Uglavnom feminizam
I ja rekoh da je problem u zenama,hocete sve na izvolte al da batalite zivot vasih baba koje su radile,pod izgovorom da su ugnjetavane sto su kuvale,spremale kucu,radile u basti i podizale 6oro dece,ne sad ce te vi na kafice i po teznim centrima,i to da vam muskarac kupi auto koji ce te cukati svako malo,pa onda ajd jedno dete preko one stvari da rodite da mozete jos malo da slepate uz njega,eto to ti je sustina 100%
6,ja se ne plasim gladi i ne treba niko kome posten posao nije tezakKoliko je dece imala tvoja baba i tvoja prababa.
Moje su imale po dvoje dece. Oduvek su normalni ljudi znali
( kako su nezeljene trudnoce resavali ima zapisa) koliko dece
mogu da ili odskoluju, a i najvaznije da ih rehrane i odrze u zivotu.
U Istocnoj Srbiji vec dvesta godina u gradovima najvise dvoje dece,
a po selima samo jedno, zato i nema vise ljudi tamo. Normalan
covek ne zeli da ima decu koja gladuju.
A ti i ja recimo nemamo decu. Valjda postoje neki razlozi i za to.6,ja se ne plasim gladi i ne treba niko kome posten posao nije tezak
i neizvesnost.kod vecine partnera ekonomska situacije je razlog za pad nataliteta
Mi smo odlučili da nećemo djecu iz razloga što želimo puno da putujemo, malo da radimo i puno slobodnog vremena. Necemo brige i obaveze. Upravo zbog nekog cilja.Nedostatak cilja. Kakvu budućnost vidi većina ljudi, dobro je da
se deca uopšte i rađaju.