Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Pad nataliteta je negativna stopa prirodnog priraštaja stanovništva Zašto nam pada natalitet ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otprilike tako. Meni bivša nije htela decu jer je htela da se školuje, i to ništa gore nego filozofski fakultet. Druga osoba koju poznajem isto juri obrazovanje. Evo upisala doktorske studije, nema decu ili bar dete. Sve devojke iz srednje koje nisu nastavile dalje školovanje imaju decu.1. "еманципација" жена.
Otprilike tako. Meni bivša nije htela decu jer je htela da se školuje, i to ništa gore nego filozofski fakultet. Druga osoba koju poznajem isto juri obrazovanje. Evo upisala doktorske studije, nema decu ili bar dete. Sve devojke iz srednje koje nisu nastavile dalje školovanje imaju decu.
Internet,ovakav napredak civilizacije ka potrosackom drustvu i guranje zena ka fejk samostalnosti
Mudrost je u tebi velika.Iskvarenost forsiranje lazi, model moderne zene ( slobodna , samostalna i "srecna"), muskarci koji na zene gledaju kao na potrosnu robu za "prskanje"i u oba slucaja sebicnost!
I da ti koji zele cesto nemaju sredstva.
То и јесте суштина, сви би да филозофирају...Otprilike tako. Meni bivša nije htela decu jer je htela da se školuje, i to ništa gore nego filozofski fakultet. Druga osoba koju poznajem isto juri obrazovanje. Evo upisala doktorske studije, nema decu ili bar dete. Sve devojke iz srednje koje nisu nastavile dalje školovanje imaju decu.
Pa sta je sad gore same ili isprskane?Iskvarenost forsiranje lazi, model moderne zene ( slobodna , samostalna i "srecna"), muskarci koji na zene gledaju kao na potrosnu robu za "prskanje"i u oba slucaja sebicnost!
I da ti koji zele cesto nemaju sredstva.
Najgore sto si ti gore i definitivno isprskanPa sta je sad gore same ili isprskane?
Vidim ciganima ide sasvim dobro XDНезрео мушкарац, неспреман за брак и породицу.
Ниска примања.
Стамбени простор тј недостатак истог.
Не млати. Мушкарац који по васцели дан седи на форуму нешто прича о женској кривици.Pa takvi imaju po copor dece a manjak zuba,zato nije pao natalitet ,nego sto su zene mnogo postale pametne
Vidim ciganima ide sasvim dobro XD
Ти си тај, очигледно.Pa da posto toliko zena nije bilo sposobno za natalitet,na kraju ipak nekog ocajnog zaebu da im napravi dete kad im odlazi voz
Moje pitanje je postavljeno tebi. Kako to da oni, sa nedostatkom novca, sa poteškoćama za život imaju takav natalitet, a sve ono što si ti naveo, što kažeš da je bitno za natalitet, zapravo pogrešno. Pre bi se reklo da imamo prevelika očekivanja, sebičnost i tražimo luksuz.Ти нађи Циганку па се размножавај.