Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
JOVANA77:pa sta je sad? sta te boli? oces da ti posaljem nekog ludog svapskog doktora?
Po mogucstvu, mog starog ortaka: Dr. Mengele-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOVANA77:pa sta je sad? sta te boli? oces da ti posaljem nekog ludog svapskog doktora?
Incognito:JOVANA77:pa sta je sad? sta te boli? oces da ti posaljem nekog ludog svapskog doktora?
Po mogucstvu, mog starog ortaka: Dr. Mengele-a![]()
JOVANA77:Jandrla:JOVANA77:divlji kesten- ti si moja muzika................
Propast! Kolaps! Katastofa! Kataklizma!
Jooooooooj, ovo me strasno boli!
Pomagaj..zaustavi... raportiraj!
pa sta je sad? sta te boli? oces da ti posaljem nekog ludog svapskog doktora?
JOVANA77:inco sreco, bas si![]()
Gazdarica:Eh, Cudna suma-> Disciplina kicme...
Moglo bi se reci da je i forum na neki nacin, cudna suma...![]()
8)Tya:Chris Liebing, live mix
Retzi..ian:8)Tya:Chris Liebing, live mix
pa kaz'laTya:Retzi..ian:8)Tya:Chris Liebing, live mix
Levopotpisani prisutan!ian:Jandrla.
Pitas se, pitas, Pitaj me?ian:bash sam se pitala..
objasnjenje levopotpisani..Jandrla:Pitas se, pitas, Pitaj me?ian:bash sam se pitala..
ian:objasnjenje levopotpisani..Jandrla:Pitas se, pitas, Pitaj me?ian:bash sam se pitala..
upishi se..Anonymous:ian:objasnjenje levopotpisani..Jandrla:Pitas se, pitas, Pitaj me?ian:bash sam se pitala..
Sta, bre, sada treba da objasnjavam?
Upisan, jedva doduse, ovaj server ce da gecrkt uskoro?ian:upishi se..Anonymous:ian:objasnjenje levopotpisani..Jandrla:Pitas se, pitas, Pitaj me?ian:bash sam se pitala..
Sta, bre, sada treba da objasnjavam?
JOVANA77:necete verovati! trenutno slusam Garavi sokak-bice bolje ako budes tu............
Princeza:JOVANA77:necete verovati! trenutno slusam Garavi sokak-bice bolje ako budes tu............
Ne dozvoli da te zbog ove pesme strpaju u cosak! Ja volim i "Neko neko ko je daleko!" Bas je vojvodjanska i vesela!
JOVANA77:Princeza:JOVANA77:necete verovati! trenutno slusam Garavi sokak-bice bolje ako budes tu............
Ne dozvoli da te zbog ove pesme strpaju u cosak! Ja volim i "Neko neko ko je daleko!" Bas je vojvodjanska i vesela!
ma necu ja u cosak zbog njih.
NI NA PAMET MI NE PADA!
Princeza:I mi volimo tebe
Uz pesmu:
"ja te volim najvise na svetu
i necu zaboravit te dok sam ziv
ako pogresis
nesto ruzno napravis
stacu pred boga i reci
ja sam kriv..." :wink: