Sta ste slusali jutros?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene uhvatila mamurna depresija... :roll:
Jadranka Stojakovic
Sve smo mogli mi, da si samo htio ti
biti njezan kao nekada.

Nikoga nema u sivom gradu
Ulice moje korake kradu
I ja kao sjena sad lutam.
U tvome srcu padaju kise
I sve se nase polako brise
Iz svijeta tvog.

Danas sam i mala slobodan dan , p ame nije budio radio b92 koji slusham
svako jutro (logichno , chim me budi ) . I na tom radiju u to vreme kada se budim imaju neki jutarnji program ,sa
zenama koje ne mogu da se zaustave . Svako jutro se pitam , kako mogu tako brzo da prichaju u 7 , kada se bude , ko ih budi ?? Te zene ( a imaju i jednog kolegu , koji radi dva puta nedeljno ili tri ), su mi velika misterija .
E onda na poslu menjam cd ove. Razne. .. Enja , Shade David Bowie , Haustor .. nekada ubudzim neku klasiku , otkud znam .. Stinga pustim .. shta josh , chek chek da se setim ... Ovaj kolega ima neke cd ove koje ne bih nikada slushala kod kuce , ali ih tu pustim kada me smore moji , a to su vlado georgijev ..magazin (ali , bash bash retko pustim kolegishkinu mjuzu ) , severina ...
I chulo sluha na PRVOM mestu !!!!!
pozdrav

Upravo mi ide Hot chocolate "I believe in miracles..."
wiggle.gif
Ma ova pesma ima vise od 20 godina.
wiggle.gif
"...since you came along you sexy thing..."

sunchica:
Danas sam i mala slobodan dan , p ame nije budio radio b92 koji slusham
svako jutro (logichno , chim me budi ) . I na tom radiju u to vreme kada se budim imaju neki jutarnji program ,sa
zenama koje ne mogu da se zaustave . Svako jutro se pitam , kako mogu tako brzo da prichaju u 7 , kada se bude , ko ih budi ?? Te zene ( a imaju i jednog kolegu , koji radi dva puta nedeljno ili tri ), su mi velika misterija .
E onda na poslu menjam cd ove. Razne. .. Enja , Shade David Bowie , Haustor .. nekada ubudzim neku klasiku , otkud znam .. Stinga pustim .. shta josh , chek chek da se setim ... Ovaj kolega ima neke cd ove koje ne bih nikada slushala kod kuce , ali ih tu pustim kada me smore moji , a to su vlado georgijev ..magazin (ali , bash bash retko pustim kolegishkinu mjuzu ) , severina ...
I chulo sluha na PRVOM mestu !!!!!
pozdrav

te zene su Zorana i Gorica, a tipovi su Nemanja i Radovan. Sutra zene imaju od 7 emisiju KOKOSINJAC! Uzivaj....

ja sam upravo došla sa svečanog prijem a u Skupštini grada, povodom Sajma knjiga.....zamislite, uopšte nije bilo vina!!!!! Služili su fantu-slaćkaru i koka-kolu, i šljivovicu i vinjak(hehehe, that is a sort of brandy, indeed!).....a baš mi se pilo belo vino!

Probali smo nije islo,
sto zelis vise?
Pusti me!
Ma bas si dete, daj mi da disem. Meni treba muska ruka.
Bolje je tako...
Molim te, idi!
Ostavi sve ovako...
Nikada me dragi nije bilo vise sram.
Ti dajes meni svu ljubav sveta,
ja nemam sta da dam.
Ljubomorni prsti tvoji takli me lako.
Molim te, idi!
Ostavi sve ovako...
na pola ispijen caj,
istrosen parfem k'o nasa ljubav...
poklon, zar ne?