radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Sve cu da platim samo da to ne bude samo san.E Veliki sanovnik za takav san kaže da će ti narednog meseca stići dupli računi za struju i da ćeš muku mučiti kad to budeš reklamirao EPS-u.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve cu da platim samo da to ne bude samo san.E Veliki sanovnik za takav san kaže da će ti narednog meseca stići dupli računi za struju i da ćeš muku mučiti kad to budeš reklamirao EPS-u.
Popi kavu.Jutros mi se mnogo spava al šta ću
Pre par noći, crvenu malu zmiju, gmiže iz sestrine sobe ka ostalim prostorijama u stanu, svi vrištimo...Poslednje čega se sećam, belu troglavu zmiju koju sam ubila.
Bas danas pricam sa koleginico kako sanjam kosmare, a na javi nemam probleme. Tako ne sanjam ni posao, a imam osecaj da zivim na radnom mestu XDVeć nekoliko noći i zapravo često sanjam posao, mnogo sam se opteretila, a to nije dobro
Produžila si nekom život.Da ubijam osobu udarcima kamenom u glavu, koja je pokusala da ubije drugu osobu ( ili mene ) pustanjem gasa.![]()
Sednim na krevetu i nesto sitno belo mi skace iza ledja, grize me za ruku, rezi, vibrira...odjednom postane nevidljivo, ja se trudim da ga obuzdam, kad ono pretvori se u macku toma, sa sve srcima iz ociju pa se zagrlimo..
Mssm...![]()
Ta devojcica si ti odrasla.osecas da si u braku ili vezi,vece musko od partnera.a to te muci.tvoja podsvest zeli da se resi tog odnosa,ali racio ti ne daOdavno nije bilo ovoliko bizarno. Sanjam malu devojčicu 2-3-4 god sa nesrazmerno ogromnim muškim polnim organom o koji se bukvalno sapliće. I ona mi u snu traži makaze i heftalicu, da ga odseče i zahefta taj deo gde bi odsekla. Ja se strašno uplašila, pokušavam da razgovorom doprem do nje, da je odgovorim, da polako rešimo ovu nerešivu zbrku.