Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako me je po mracnoj ulici pratio neki momak u dogovoru sa devojkom da me sabiju u corsokak i siluje. Ja sam sve vreme to slutila i dosla do nekog kraja i nekako izbegla da me uhvate. Onda su mi se odjednom njihova dopisivanja nasla na telefonu, nesto u fazonu "ovu cemo veceras..." i tada sam pocela da planiram da prijavim to mupu. Onda sam sutradan sa jos nekim dosla na isto mesto gde je bio otac tog decka, i dalje se ne secam sta je bilo...

štaznam...snovi mi nekako nisu kao ranije..šaroliki, realistični
znači nema šanse da opet postignem lucidne snove kao nekad
to sve neke gluposti kojih se ne sećam posle dva minuta nakon što se probudim
dal mi je nikotin popio sivu masu il šta li je pojma neam

Mislim da sam već opisivao moj mehanizam snivanja, ono da pamtim samo zbivanja iz nekog jutarnjeg polusna, kad mi opterećena bešika ne da da čvrsto spavam, i da li zbog te opterećenosti ili zbog neke više sile to obično budu nebuloze i grozote od snova.
Jutros je to bila samo budalaština od sna, ja na nekoj proslavi, tipa maturska fešta, i opet oko mene likovi iz mojih školskih dana, što iz osnovne što iz srednje škole, i mada smo se okupili da se proveselimo nismo jedinstveni, atmosfera jadna, osipa se raja, odlaze na neke fensije žurke, i ostade svega nekoliko nas muških, face sa kojima i nisam bio nešto posebno blizak; i rešim da obrnem turu pića kako ne bih konjosao u prazno nastojeći da razbijem nastalu čamotinju, kad dođe kelner, a ono neki Branko, naš drugar iz osnovne, pomalo razrok dečko, često je nosio onu pogaču na oku, naručim pet pivčuga, a on nam donese svega dva, kao nije mogao odjednom, ali uredno naplati svih pet i vrati mi pogrešno kusur, dade mi više; ja u dilemi da li da mu reklamiram grešku i vratim lovu ili da prećutim i zajebem ga za tu siću, i čekamo tako ostatak ture, a Branka nema, uto dođe drugi kelner i shvatim da smo u stvari mi zajebani, da Branko nije bio kelner u tom lokalu, izletim na ulicu pokušavajući da ga nađem i uhvatim, a napolju pravi karneval, masa ljudi koja nešto slavi, razdragani, raspevani, nema šanse probiti se kroz tu gužvu...

Sanjala sam da putujem sa sestrom i zetom, i da prolazimo kroz neko prelepo, bajkovito selo, sa srećnim ljudima, i sebe kako im govorim "vidite kako lepo može da bude na selu, bože kako je samo lepo". Sledeće čega se sećam je da sam na krovu, i šetajući po tom krovu vidim njihovog psa kako se muči na strmom delu, pokušavam da dođem do njega ali se on koprca, sklizne i padne, pitam sestru je li ostao živ, ona mi kaže jeste, samo izgleda da je polomio nogu.

I onda je zazvnio sat:mmmm:

Muz vozi,ja suvozac,kad jedan mlad glumac,nas,ne znam mu ime,vozi polako uporedo i kaze mi,ja moram da pljunem,muka mi je.i ja kazem,samo izvoli i obzirno okrenem glavu na drugu stranu
Pa onda kako prolazimo kroz tudju praznu kucu da bi dosli do neke livade.i tamo na stepenicama prospem malo brasna.i dok sam skupljala trce neki mali gusteri,ali trce na dve noge i onda ukapiram da su to mini dinosaurusi
A onda pisem pismo vlasnicima,da se izvinjavam sto smo prosli,sto sam prosula malo brasna i da sam pokupila,al eto,hocu da ukazem na te mini dinosauruse,ako nisu znali...

Odavno nije bilo ovoliko bizarno. Sanjam malu devojčicu 2-3-4 god sa nesrazmerno ogromnim muškim polnim organom o koji se bukvalno sapliće. I ona mi u snu traži makaze i heftalicu, da ga odseče i zahefta taj deo gde bi odsekla. Ja se strašno uplašila, pokušavam da razgovorom doprem do nje, da je odgovorim, da polako rešimo ovu nerešivu zbrku.

Odavno nije bilo ovoliko bizarno. Sanjam malu devojčicu 2-3-4 god sa nesrazmerno ogromnim muškim polnim organom o koji se bukvalno sapliće. I ona mi u snu traži makaze i heftalicu, da ga odseče i zahefta taj deo gde bi odsekla. Ja se strašno uplašila, pokušavam da razgovorom doprem do nje, da je odgovorim, da polako rešimo ovu nerešivu zbrku.
Ta devojcica si ti odrasla.osecas da si u braku ili vezi,vece musko od partnera.a to te muci.tvoja podsvest zeli da se resi tog odnosa,ali racio ti ne da

Back