Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ružan san. Bivšeg, u snu sam još sa njim, u nekoj je prostoriji sa još ljudi i ja ulazim da ga vidim a on se obrecne na mene "ti sutra treba da dođeš!"...pokunjeno se povlačim, i onda valjda to sutra, snovi su difuzni, vidim sebe u crvenom, ili nešto crveno, ta crvena boja je jako izražena, dolazim, on me ščepa za ruku i krene da vuče kroz neku masu, ja se osećam sputano, htela bih da se otrgnem i odem, ali noge su mi teške i u glavi mi je teško, ne mogu nego ga pratim. Konačno me pušta, kaže "budi tu!" uzima gitaru, i počinje da svira, nešto kao tipa Idoli...i svi mu tapšu i dive mu se. Tu se trgnem i probudim. I zaplačem.

Screenshot_2019-08-15-16-11-35-1.png

Ko pita ne skita.

Odgovor se nameće, negde u astralu, tokom sna, srela se sa Vesićem i otkriveni su joj njegovi naredni koraci, nakon rušenja Kališa i razaranja centralnih trgova on će preći na mostove, najpre na taj Brankov. On je zapravo reinkarnacija Aleksandera fon Lera i nastavlja tamo gde je stao u prethodnom životu.

Prožimam što bi reko bata Moki, što i nije teško u konkurenciji Krstinih psihologa amatera, posebice nafuranih amaterki. :lol:

Eh, dobri dečko Karl, sećam ga se, bio je fino vospitano dete, s nekih jedanaest godina zavoleo je fudbal, čim je te ne tako davne 1886. osnovan Grashopers krenuo je da navija za taj klub, a ja sam nešto kasnije počeo da se zanimam za sport, pošto su mi dame uvek bile prioritet, na njih sam radije trošio vreme, i postao sam navijač Ciriha, takođe od osnivanja, negde nakon 1896., i uvek su između nas sevale varnice kad bi se bližili gradski derbiji, a inače smo solidno sarađivali. On se kleo u tu njegovu psihoanalizu, a ja sam se više zanimao alternativom - bacio sam se na kojekakve astrologije, jer se time lakše mogu smuvavati sojke, nekada je poznavanje astrologije bilo kao kad danas čovek ima kuče, kad imaš ljubimca čas posla ti se u gradu zalepi neka cica koja takođe šeta pudlicu, maltezera, pekinezera... i tako...

Godinama imam taj prokleti san kako mi avion pada u dvoriste, vidim ga na nebu, cujem, osetim da ce pasti iako je daleko i na kraju ipak padne, kao da sam ga privukao svojim razmisljanjem o njemu. Ogroman strah je prisutan, cuje se sve jace i jace brujanje i na kraju se budim oduzetog daha i u panici da cu riknuti. Stvarno mi sve to vec ide na onu stva, jer bez obzira sto je vec proslo nekoliko godina i dalje ga sanjam periodicno, u proseku jednom u mesec, dva...

Back