kalisto.
Poznat
- Poruka
- 8.088
ne gubi nadu!
ja od hitlera do sisa stigla
ja od hitlera do sisa stigla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozovi me nocas u tri..insomnija, ja vise ne spavam ni iz hobija..
Pozovi me nocas u tri..insomnija, ja vise ne spavam ni iz hobija..
lele dive,pa popi nesto bre.ja sad nabavila neki demetrin mami,ali ne,nema nameru da ga pije.ali ok,probudi me tri cetiri puta u toku noci,zbog wc-a i spava dalje
a ja sam sad skoro sanjala kako treba da se spustim niz neki konopac ili mozda vatrogasnu sipku i stoji pored moja beba,ogromna,bela,deluje nekako grozno i bolesno i ja kazem,zao mi je,preteska si mi,ne mogu i odem dole sama.pola dana sam bila ocajna ,kakva sam to majka odvratna.onda sam pricala sa drugaricom,kaze,beba je beda,pogotovu moja izgledala bas ogromna i fuj.i ja sam lepo rekla,ne mogu ja to,meni pretesko,ajd zdravo
tako da ispade super![]()
Covjece dragi, da tako dobro izgledam ni ja ne bih gubila vreme na dremke, ako me razumes, sto bi rekla Tesa.![]()
Nocas sam sanjala da sam u zagrljaju nekog muskarca... visok bradat ali ne mogu da skontam ko je
Stalno negde idem i uvek se nalazim u njegovom zagrljaju
LOGIcnoA ја неки групни секс. У мојој кухињи. Не зна се ко кога. Можда зато што сам синоћ гледала "Шунка, шунка"...
- - - - - - - - - -
А шунка асоцира на кухињу![]()
A sta meni fali, pre nekih mesec i po sam sanjao kako na pijaci prodajem ni manje ni vise nego cickove, cupave, bockave cickove, ili cicke, kako se vec pravilno kaze.)) Puno brate forumasim, vreme je za pauzu.
![]()