kalisto.
Poznat
- Poruka
- 8.088
ne gubi nadu!
ja od hitlera do sisa stigla
ja od hitlera do sisa stigla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako brate, i treba, drago mi je kao i da sam sam do njih stigao. 
Pozovi me nocas u tri..insomnija, ja vise ne spavam ni iz hobija..

Pozovi me nocas u tri..insomnija, ja vise ne spavam ni iz hobija..

lele dive,pa popi nesto bre.ja sad nabavila neki demetrin mami,ali ne,nema nameru da ga pije.ali ok,probudi me tri cetiri puta u toku noci,zbog wc-a i spava dalje
a ja sam sad skoro sanjala kako treba da se spustim niz neki konopac ili mozda vatrogasnu sipku i stoji pored moja beba,ogromna,bela,deluje nekako grozno i bolesno i ja kazem,zao mi je,preteska si mi,ne mogu i odem dole sama.pola dana sam bila ocajna ,kakva sam to majka odvratna.onda sam pricala sa drugaricom,kaze,beba je beda,pogotovu moja izgledala bas ogromna i fuj.i ja sam lepo rekla,ne mogu ja to,meni pretesko,ajd zdravo
tako da ispade super![]()
Covjece dragi, da tako dobro izgledam ni ja ne bih gubila vreme na dremke, ako me razumes, sto bi rekla Tesa.![]()
Kad vec spomenuh Tesu, da je ona na forumu ne bih ja sanjao del Potra, Kineze, nebodere...
pričamo o lažnim profilima na fejsbooku i instagramu (o čemu bi drugo). Pitam je dal se još uvek seća Gorana Djordjevića (moj lažni profil koji se njoj udvarao preko fejsbooka). Govorim joj kako već više od 10.godina nemam ni jedan lažni profil preko fejsa (a na instagramu nikad nisam ni imao). Burazer mi pokazuje na sat. Deset do 11. je i tu se san prekida...
Njeni mi i dan danas dobacuju "Drugaru, druže". Ja u njoj gledam svoju prvu ljubav otkad sam svestan za sebe, ona u meni čak ni druga ne vidi
Ne samo ona, nego kompletno njeno društvo (dok recimo moj burazer, i moje društvo ni ne ne zna ko je to)
Nocas sam sanjala da sam u zagrljaju nekog muskarca... visok bradat ali ne mogu da skontam ko je
Stalno negde idem i uvek se nalazim u njegovom zagrljaju

LOGIcnoA ја неки групни секс. У мојој кухињи. Не зна се ко кога. Можда зато што сам синоћ гледала "Шунка, шунка"...
- - - - - - - - - -
А шунка асоцира на кухињу![]()

)) Puno brate forumasim, vreme je za pauzu. A sta meni fali, pre nekih mesec i po sam sanjao kako na pijaci prodajem ni manje ni vise nego cickove, cupave, bockave cickove, ili cicke, kako se vec pravilno kaze.)) Puno brate forumasim, vreme je za pauzu.
![]()