Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Rio mare 4x80g, medela štrudlice, vranac, nes kafu 200g, palentu, parmezan, next 100% pomorandža, kinder bueno,ubruse, kupus, teglu kornišona, mleko, raviole sa sirom
Kupio sam knjigu "Jovanka Čolak, Kirali Moja tetka Jovanka Broj i ja " . U nedostatsku novih memoara i biografija, kupio sam ovu knjigu, iako je priča već ispričana i iako ima mnogo razloga zbog kojih nisam trebao da je kupim. Knjiga postoji u samo 3000. primeraka i na samo jednoj trafici u Beogradu sam je video i posle perioda razmišljanja kupio. Mislim da nisam bacio pare, ali vreme (kad je budem čitao) će pokazati
Kupio sam knjigu koja se valjda zove "fudbalske zvezde ". Na trafici knjižica košta samo 500.dinara. Imam par sporskih knjiga poput Novaka Djokovića, Siniše Mihajlovića ili Montevideo Bog te video, koje su bile lagane i interesantne za čitanje, zato sam i kupio ovu knjižicu, verujem da će biti interesantna kad je budem čitao i da nisam bacio novce
Rakiju koja se zove "Manastirka Prokupac " (ne Manastirska). Najbolja kupovna rakija koju sam probao iz prodavnice, u Novom Sadu sam jedino u Gomeksu video da ima da se kupi. Jedina kupovna rakija koja može da se poredi sa pravim seoskim rakijama (koje se ne mogu naći u prodavnicama)