Šta ste poslednje kupili ?

porto(vino ko ne zna) na akciji :okok:, tunjevinu rio mare 4+2(na akciji), cirio pelat iseckani 3+1, grekos kajsija, ella sir 450g, piškote,slatku pavlaku za šlag,jaja,mleko,nectar narandža, podude za led, brusketi mareti, elvita duo crunch...

Kupio sam knjigu "Vojslav Tufegdžić Kriminal " Volim da gledam domaće emisije na tu temu, a i tih nekoliko knjiga na tu temu što sam pročitao sam čitao sa punom koncetracijom i interesovanjem.

Inače, mala anegdota kako sam je kupio. Vidim kod prodavca u železničkoj nova knjiga-700.dinara. Odem do prodavca u Knez Mihajlovoj, polovna knjiga, nije ni nešto bog zna šta očuvana:

"1000.din, knjiga nema nigde da se kupi a to je specifična tema "
-Ne, ne, samo pitam
Ajde 800.din
-Ne
600.dinara
-Ne
Pa koliko bi ti dao, ajde reci neku cenu da pregovaramo
-Nema pregovora, neću da kupim, i samo da znaš video sam je kod prodavca pored železničke stanice..."

Sutra dan nakon što sam razmislio, rešio sam da kupim novu od onog što je prodaje pored železničke stanice. Bio sam spreman da mu dam i svih 700.dinara, medjutim i on se predomislio pa mi je tako knjigu koju je samo dan ranije nudio za 700. mi prodao za 500. Verovatno sam mogao da je spustim i na 400., pa čak i na 300.din, ali nisam hteo da se cenkam

kupovina-piva.jpg

Back