STA STE DANAS RADILI

danas radimo (persiram sebi) Veliko Spremanje Prvi Deo...
Dakle, nista prozori vrata, nego ormani, police, TERASA (12 000 tegli od zimnice)
Bacila sam, npr, veliku korpu za cvece (eh, kad je to bilo), reklamni kisobran od 2 m u precniku nekog telefonskog operatera (samo je skupljao prasinu), kilo i dvesta starih lekova, to u posebnu kesu, i 7 (SEDAM) starih "cuvarkuca", tj bojenih jaja, koje sam kolekcionirala jer su bila vrlo lepo i mastovito ukrasena... (Kako covek skapira da je sedam godina zivota "stiklirano" :)...)
Nisam bacila "uspomensku" odecu, nekako ne mogu da pocinim takav greh :(... Te, u ovome sam bas lepo izgledala, te ovo sam dobila od, te ovo ce super da mi stoji samo da skinem sta mi je zima "podarila"...
Aha, i masina radi li radi...
A napolju sunasce, a unutra kafica (sada mi je pauza u radu), i muzika tresti...

ja sam profitirala ovaj topao dan.... isli smo svugde moj dragi i ja.... prvo naravno u nabavku, onda smo u povratku usli u pricu o njegovom detinjstvu..... cudno....no dobro, onda smo isli u soping, kupili smo svasta za sport (treba se baviti sportom! ko god ne zna sta bi od sebe,ili mu nesto ne ide ja preporucujem sport kao lek) :) i da, kupila sam kupaci kostim (sutra na bazen, jedva cekam), i onda smo isli kod moje sestre... bas lep dan danas!

evo mucio se ceo dan sa meni ne tako lakim poslom izgleda da napravim profil da kad mi je muka da imam sta da pogledam
+ sto se nisam mnogo naspavao + nisam gedao politiku,A onda nisam otiso do lika po dogovoru:rolleyes: zvao ga nije ni vazno nije bio kuci a i nije mi bilo bitno,tako da sam ostao na krsti i crtao malo se zabavljao time sto sam unakazio sebi profil chito pobgubne postove sa pdf politika 1,2,3 misterija & her robin 's konstatacija :lol::lol: eto toliko jedno meni zanimljivo veche a vreme brzo polakoodmice

Back