STA STE DANAS RADILI

ja sam danas, ujutru, izvukla najzimskiju jaknu iz ormana
rukavice iz fijoke
vozila se tramvajem
rintala 9 sati (crveno mi desno oko, levo, srecom, nije!)
grbava, umorna, s glavom u ramenima
vozila se tramvajem
kuci
otvorila vrata svog doma
napravila cevapcice, krompir-pire,
supu "na brzaka"
ubacila luk (majusni:) ) u secka
jela
otisla u prodavnicu
(pre zatvaranja)
kupila sta treba,
istusirala se,
porubila desnu nogavicu nekome koga volim
Sada cu u krevet
u omiljenoj flanelskoj spavaćičici
(da me zagrli i ogradi od kapitalistickog sveta)
i s prostom zenskom novinom
u kojoj pise
da se zimi obavezno upotrebljava sjaj za usne -
ono sto se nekada zvalo
"grozdjana mast"...

Hasta La Victoria Siempre

Mora da radish za neko drzavnu sluzbu, koja ima veze za FBI i CIA. Zasto neko MORA da vodi rachuna sto radim i chime s bavim.
TO SU MOJE PRIVATNE STVARI - STO RADIM, GDE IDEM, SA KIME SE SASTAJEM, KO MI DOLAZI U POSETU, KOGA POSECUJEM, GDE SAM I TAKO DALJE!
TI NISI REKAO-LA STO TI RADISH A HOCEH OD NAS DA SAZNASH STO MI (JA) RADIM
GLEDAJ SVOJA POSLA!!!!
:lol: :lol: :lol:

PREPORUKA OSTALIM UCESNICIMA FORUMA:
NE DOSTAVLJAJTE PODATKE O TOME STO I CIME SE BAVITE!

A KGB ?

Završavala neku knjigu, donela virus na flash-u od kolege, ustanovila da će uskoro da mi crkne laptop, pročitala tužan SMS-obaveštenje od banke o stanju na računu, posvađala se sa štamparom, zamalo i sa dečkom, pandur me obavestio da mi je danas istekla registracija, ništa mi ne ide od ruke. Odoh da kupim ručak-nadam se nekoj grčkoj musaki, i da se bacim u zagrljaj gorepomenutom s kojim sam se zamalo posvađala. Valjda će sutra biti povoljniji raspored planeta.....

Došla na posao u 8 i idem sad u 16 ... odradila brdo posla, poslala brdo emailova, malo krstarila ..... uglavnom mi je svaki dan od ponedeljka do petka isti od 8-16h ... žurka nastane popodne .... Večeras idem na KOlarac, Simfonijski orkestar RTS-a ima koncert koji je posvećen filmskoj muzici - jedva čekam.

Napravila sam tortu! JA sam napravila tortu! TORTU! :lol: He he.

bug.gif

Danas nisam bas bila nesto vredna...
... juce sam pala dok sam se vracala iz posluge i povredila levo stopalo. Boooli...
Danas sam setala psa, dva puta po pola sata... ceka me jos toliko puta do kraja dana.
Bila do posluge, potrosila dvadeset dolara za neke sitnice vezane za hranu.
Eto me sada za sporetom, przila sam neko belo meso, pravim krompir-pire i kuvam kukuruz u zrnu... za rucak.
Ostala sam bez ideja sto se ruckova i vecera tice. Ma nek ide sve u da ne kazem gde... ne mogu vise. Nisam domacica pa to mi je.
Htela sam da spavam danas, ali mi nije hteo san na oci. Nadoknadicu to tokom dana, ja se nadam.
Danas cekam da dodje postar da mi nesto lepo donese i tako... to me drzi... taj tril.
Uvece, kada mi dodje muz gledamo Dextera, muz ce doneti disk, pa cemo da odgledamo kraj sezone, a kao slag na torti je i nova epizoda Dr Hausa...
Posle cu pokusati da docitam "Dnevnik druge zime" Valjarevica, dok ce muz gledati sajtove o satovima... Posle idemo na spavku... I to ce biti moj danasnji dan.

Back