STA STE DANAS RADILI

evo, juce:
budim se vrlo rano da bih priustila sebi kafu u krevetu i malo citanja. Onda malo komp. Na brzaka sredim sta imam (krevet, soljica itd...) da ne ulazim s vrata u haos. Kad izadjem iz autobusa kupim vafle od rize (pakovanje 10 komada, ukupno100 gr 400 kcal, ) i planiram da pojedem samo 3 jer tako pise u dijeti za vitak stas. Na poslu sam kreatiiivna, sto jeste, jeste!
Radim i pridrzavam se dijete. Radim i pijem zeleni caj. Radim i jedem neku presnu ribu i salatu (kupljeno u prodavnici u istoj zgradi gde je firma, to mu dodje kao pauza :() Radim i gledam u sat kad cu moci ponovo nesto da stavim u usta. U 17 se zavrsava, vracam se kuci, jedem moju ukusnu i hranljivu corbicu, kuvam za sutra, usput mesim kroasane (imam odlican recept!).
Kada su gotove, ja u toplom domu, okruzena onima koje volim (napolju severac, ma, severcina, azdaje i ale, Gotam siti idr.) kljukam familiju a i sama se posluzujem. jer tako dobro mirisu! Jer su tako ukusne! A i male su, mislim, mogu dve...tri.... Onda se pakujem u krevet, opet knjiga, citam...gladna, bre, k'o vuk! Ustajem i brzo jednu kiflicu na tacnicu pa u krevet, a sve pazim da mi listici moje kroasane padaju na tanjir, a ne na spavacicu.... Jer s tanjira mogu da pojedem a sa flanelske spavaljke ne - jer se dlacice nalepe :(
Eto, obican dan.

e bas mi je drago sto pisete,i koliko vidim gotovo sve imamo zajednicku muku-kako odoleti hrani,evo recimo na primer ja juce ceo dan nisam nista jela,sto zato sto mi je bilo muka od prezderana predhodna dva dana vec i zato da kao sebe malo "kaznim",tj. da smirim svoju savest.planiram tako i danas,a da ne govorim o tom planu i kako plan na latinskom znaci zabluda...pa hajde da se zaludjujem danas.I mnogooo mi je lepse kad ne jedem,a danas ionako ne smem jer idem na otvaranje nekog kluba i to sa nekim tipom koji me vija a nije me daaaavno video,NE SMEM DA STAVIM NISTA U USTA JOS DANAS a onda se vracam staroj dobroj makrobiotici!!!

FILM_87:
P.S. Zorab,kakva je ta tvoja dijeta sa kroasanima...hmhmhmhm...kroasani,zaklela sam se sebi da nijednu dijetu vise necu probati ali moram da pitam,jace je od mene "-)

ma, to ti je dijeta sa ogranicenim brojem kalorija, "zadnji obrok u 18 sati". Onda, u 18 pojedes neku corbicu od povrca.... I, posle, navalis na kroasane sve teseci se da dijeta traje do 18 sati, a ono posle se NE RACUNA :)

Kako odoleti htani? Ja sam, bogami, presla tu granicu... uopste vise ne odolevam nego jedem sta stignem :) Juce mi je jedna komsinica donela corbu, a druga tortu, pa sam i to, naravno, pojela, iako nisam ni bila gladna...
Bas me briga! Kad sam bila lepa i vitka i ponosna na svoju liniju, svi (osim par najboljih drugarica) su mi govorili da izgledam grozno, da li sam bolesna i sta mi je, bla bla ... a sad kad sam po svom misljenju ZADRIGLA (60kg NA 170cm) navodno super izgledam... Danas sam u tome ime pojela ogromnu porciju kineske klope :)

marina.c:
Radila na poslu-k'o Crnac...
Išla u kupovinu- za neki dečji rođendan...
Vodila decu na rođendan...
Razgovarala sa šefom- u sitne sate.O poslu, naravno!(on zvao!)...

P.S. Je l ovo dovoljno tajno??!
Malo pitanje
Da li ce SHEF da rachuna razgovor "o poslu" u kasne sate kao prekovremeni rad?
I, zasto to ne ostavite za jutro, pa, na poslu - obavljate posao.

'kljucala' u ofisu pokushavajuci da provalim shta kazhe tutorijal, medjutim bludne misli i neverovatna zhelja za spavanjem me blago ometoshe u poslu... pade mi danas prvi put na pamet kako je strashno kad ti se digne u sred radnog vremena :lol: izgleda da mi se najzad rasvetlila i misterija oko fantazije za kancelariskim sexom :lol:

muvalo jel ti bolje,ja sam se nalozila na musli sa vocnim jogurtom,nije mi dobro,nadula sam se ko stoka,nego videla sam bivseg kog nisam videla od januara,od raskida,opet krece neka varijanta izgleda da necu biti vise sama,super a taman zima dolazi

Ustala sam u 7,popila 2 case vode,pojela jabuku malo nakon toga,otisla u teretanu,vratila se,istusirala,doruckovala,otisla kod frizera,isfenirala se,nasla se sa sestrom i kumom,otisla do grada,kupila pantalone,jaknicu i trenerku,nasle se s zetom i sestricinom i otisla na rucak,da nadoknadim kalorije koje sam izgubila jutarnjim treningom,prejela se i sad mi se naduvao stomak,al sam opet srecna danas ,ne znam ni ja zasto....
I evo sad kuckam ovde...posle mi dolazi drustvo,pa izlazimo ...i takva ista je svaka moja subota..

danas je tek pocelo,
remont u firmi, mi po kucama
nisam mogla da spavam
pa sam se od 2 ujutru "sudokirala" u kuhinji :(
malo sam doruckovala oko 3.
napravila spisak za pijacu,
otisla u krevet u 7
probudila se u 8
malo doruckovala,
internet,
opet malo doruckovala
krevet raspremljen, napolju grmi
spisak stoji (tesko mi je da se obucem i izadjem :( )
malo se zasladila keksom (bljak) koji danima niko nece (bljak-bljak)
od svega, samo sam kuhinjsku zavesu stavila u masinu...
A mislila, petak, slobodan dan,
konacno sama u svojim (dragim) zidovima
sredicu ...sve...

A uvece idem na "gril"... di cu ovako sita!?:(

puno posla ..
sad uzivam u miru svoje narandzasta kancelarije i slusam cafe del mar
idemo u vero po masline
pa kuci da se igramo sa detetom
(a mozda ipak odemo i kupimo onu tv plazmu, dug je dan...)

Ustala u 5:30, istrcala kuce, na putu na posao udarila taksistu sa tri putnika :(. Evo sad na poslu, glava boli a ja surfam po netu i ne znam da li cu uopste biti sposobna da bilo sta efikasnije uradim.
Jos je jutro ali prognoziram los dan.

Back