evo, juce:
budim se vrlo rano da bih priustila sebi kafu u krevetu i malo citanja. Onda malo komp. Na brzaka sredim sta imam (krevet, soljica itd...) da ne ulazim s vrata u haos. Kad izadjem iz autobusa kupim vafle od rize (pakovanje 10 komada, ukupno100 gr 400 kcal, ) i planiram da pojedem samo 3 jer tako pise u dijeti za vitak stas. Na poslu sam kreatiiivna, sto jeste, jeste!
Radim i pridrzavam se dijete. Radim i pijem zeleni caj. Radim i jedem neku presnu ribu i salatu (kupljeno u prodavnici u istoj zgradi gde je firma, to mu dodje kao pauza

) Radim i gledam u sat kad cu moci ponovo nesto da stavim u usta. U 17 se zavrsava, vracam se kuci, jedem moju ukusnu i hranljivu corbicu, kuvam za sutra, usput mesim kroasane (imam odlican recept!).
Kada su gotove, ja u toplom domu, okruzena onima koje volim (napolju severac, ma, severcina, azdaje i ale, Gotam siti idr.) kljukam familiju a i sama se posluzujem. jer tako dobro mirisu! Jer su tako ukusne! A i male su, mislim, mogu dve...tri.... Onda se pakujem u krevet, opet knjiga, citam...gladna, bre, k'o vuk! Ustajem i brzo jednu kiflicu na tacnicu pa u krevet, a sve pazim da mi listici moje kroasane padaju na tanjir, a ne na spavacicu.... Jer s tanjira mogu da pojedem a sa flanelske spavaljke ne - jer se dlacice nalepe

Eto, obican dan.