Šta ste danas jeli?

E boga mi ja sam bila vredna.U spremanju i jelu.Gibanica sa sirom sa domacim razvlacenim korama,slana.I naravno,slatka sa sirom i visnjama.Ko pored toga moze biti na djeti.Jaco svaka cast,ali ja imam nekih 7-8 kg viska i idem na jogu i vezbam kod kuce ,ali za dijetu i ostavljanje cigareta nikako da se nakanim.

ja samo zakuvala supicu (domaću, pileću) sa taranom (doduše kupovnom), posle žvakali ostatke "slanih zalogaja" od pre neki dan.
Za večeru bio Aleksa (moj stariji bratanac), pa pošto je dete poželelo pizzu - svi se malo "ogrebali" ;)

E boga mi ja sam bila vredna.U spremanju i jelu.Gibanica sa sirom sa domacim razvlacenim korama,slana.I naravno,slatka sa sirom i visnjama.Ko pored toga moze biti na djeti.Jaco svaka cast,ali ja imam nekih 7-8 kg viska i idem na jogu i vezbam kod kuce ,ali za dijetu i ostavljanje cigareta nikako da se nakanim.
Kako si ti zlatna, 7-8?Ja ima 27-28 kg viska:mrgreen:,znas koliko vezbica tu treba?Umrecu dok ne smrsam koliko treba, al sta da radim sta je tu je probacu da uspem, bar sam sebi to zacrtala.Videcemo:eek:

:hahaha::hahaha::hahaha:Ma ne izrazih se dobro, mislis da sam imala vremena da im cinculjam snicle, mislila sam na one fashir gotove snicle koje donose iz Madjarske i prodaju, a inace sam spremala ja snicle od karmenadle i punila ih kackavaljem i onda odozgo poklopim sa drugim parcetom mesa i cackalicama "ufircam" i tako ih pecem u tiganju na malo ulja, vise kao rostilj, pa ih onda zalijem sa sosom od pecuraka.:ok:

U subotu sam bila u nekoj gužvi, pa kasnila sa ručkom... Uglavnom, na malo propržen praziluk turila u ekspres lonac grašak, pileća krilca, jedan iseckan krompir, šargarepu i neku pečurku. Bilo brzo gotovo, ali nismo imali vremena da čekamo, pa grašak proveo u frižideru do danas...
E, danas dodala sveže mirođije, beli luk i slatko smo se najeli. :cool:

Pa sta se danas jede? Rostilj kobasica, vrat na rostilju(ne moj):hahaha:, cevapcici i pecurke na rostilju, prilog krompir iz mikrotalasne sa malo ulja i zacinom C za pecenje piletine i naravno salata i mladi crni luk,Umesto torte i kolaca sladoled od jagoda.:ok:

Back