Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 87.017
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ti baš oćeš da provocirašDanas podvarak spremljen napolju na vari, miris dima, rebarca, kolenica, pecenica, i slanina sa sprzenim kiselim kupusomono jelo koje il obozavas il mrzis

da je nekim slucajem provocirao sa sarmom.e ti baš oćeš da provociraš
ovo ti je![]()
.banovala bih ga 
sram te bilo, ja tebe ne bih banovao vec rekao dodji da probas.da je nekim slucajem provocirao sa sarmom..banovala bih ga
![]()
sram te bilo, ja tebe ne bih banovao vec rekao dodji da probas.
a posto ce biti i sarme da se oripremim za ban![]()
volim sarmu i jedva cekam kiseli kupus da se pojavi u prodajivi ne kiselite xDvolim sarmu i jedva cekam kiseli kupus da se pojavi u prodaji
misliš ja ?..ne kiselim, kupujem kod Zlatiborca .odlican kiseo kupusvi ne kiselite xD
verujem, al domace je domace. ja podobijam od rodbinemisliš ja ?..ne kiselim, kupujem kod Zlatiborca .odlican kiseo kupus
i ovo je domaci kupus samo pakovan ..verujem, al domace je domace. ja podobijam od rodbine
Mekicite od Straza da ne se?
Nista onda, te su mi omiljene :Fne , ne se![]()
![]()
Pa umesi si.sad se i meni jede![]()

ne umem ja ta dizana testa...to drugi radePa umesi si.![]()
To od tebe nikada ne bih očekivala.ne umem ja ta dizana testa...to drugi rade![]()

Uhh.. Reform torta, moja omiljenapočelo jutro i dan ovako
Pogledajte prilog 1618193

veruj mi ove su bile dva puta bolje od one sa StražaNista onda, te su mi omiljene :F

svadbarska, mlada koleginica pravila svadbuUhh.. Reform torta, moja omiljena![]()
, ma ovo msm je za tortu