gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
smeh:
miro,klin se klinom izbja :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smeh:
Goscica:Al se nekad dobro jelo - baswww mira:Ovako redom: pileca salata, urnebes salata,mimoza,moje male lepinjice, ajvar, salata sa pecenim paprikama i prazilukom,pa onda roštilj i na kraju šarlota sa kestenom i kremom i Linzer torta.Ono šprice, kis.voda, svetsko a naše i ostalo necu ni da pominjem.
A za kaznu sutra ne jedem NIŠTAReci mi za te tvoje lepinjice, jel ima recept na tvom sajtu?
gigule:smeh:
miro,klin se klinom izbja :wink:![]()
Pa i ti si tu. Što bre ne spavate. A kada si vec tu sacekaj malkice nagovorila sam Nesu pošto mi se ne spava ubi me ovo pomeranje sata da stavi slike od torti.gigule:Bitno je da si ti uživala.
Živela dobra klopa!!!
Najbolje obožavam ovakve članice!gigule:Bitno je da si ti uživala.
Živela dobra klopa!!!
Ma ovde su članice uopšte obožavane...Espanol:Najbolje obožavam ovakve članice!gigule:Bitno je da si ti uživala.
Živela dobra klopa!!!![]()
![]()
![]()

Jasna stvar! Ovo je pre svega ozbiljan i NORMALAN forum!smeh:Ma ovde su članice uopšte obožavane...Espanol:Najbolje obožavam ovakve članice!gigule:Bitno je da si ti uživala.
Živela dobra klopa!!!![]()
![]()
![]()
![]()

ikksx:Hm. Pa pošto mi je u nedelju bio rođendan, žena mije napravila:
Pohovana piletina bez kosti (izvadila je) u fritezi
( inače piletina je bila premazana senfom i nekim zelenišem - valda majčinom dušicom)
Pire krompir - inače ga obožavam kad ga ona pravi
Sos od paradajza ( to je bilo po želji mog Paše)
A moj sos je bio od Šampinjona
Krastavci i ljuti ajvar za salatu mmmmm.
Posle još dve torte al dosta da više ne zamaram.
sanja:pa hadje da i ja podnesem izvestaj o jucerasnjem rucku kod gospodje njegove mame:
pohovanje lignje, pecene skuse, salata od blitve i krompira, salata od sveze sargarepe, pecene paprike, salata od svezeg celera (sa pavlakom i susamom, kad prepisem, objavljujem). sreca pa nije pravila kolace, ne bi bilo mesta.
Zvuči dobro! Podržavam Miru, pazi kako u ovoj fazi hvališ g- đu MAMU!www mira:sanja:pa hadje da i ja podnesem izvestaj o jucerasnjem rucku kod gospodje njegove mame:
pohovanje lignje, pecene skuse, salata od blitve i krompira, salata od sveze sargarepe, pecene paprike, salata od svezeg celera (sa pavlakom i susamom, kad prepisem, objavljujem). sreca pa nije pravila kolace, ne bi bilo mesta.
Nadam se da si se lepo ponašala, sve pojela i pohvalila kod gosp. Mame :wink:
:wink: Espanol:Zvuči dobro! Podržavam Miru, pazi kako u ovoj fazi hvališ g- đu MAMU!www mira:sanja:pa hadje da i ja podnesem izvestaj o jucerasnjem rucku kod gospodje njegove mame:
Nadam se da si se lepo ponašala, sve pojela i pohvalila kod gosp. Mame :wink:![]()
:wink:

sanja:Espanol:Zvuči dobro! Podržavam Miru, pazi kako u ovoj fazi hvališ g- đu MAMU!www mira:sanja:pa hadje da i ja podnesem izvestaj o jucerasnjem rucku kod gospodje njegove mame:
Nadam se da si se lepo ponašala, sve pojela i pohvalila kod gosp. Mame :wink:![]()
ne brinite, fina sam ja jako![]()
(jos se radi).
Mislim da u takvim situacijama najbolje legne rečenica:'Jao dragi ja ću stvarno morati dosta godina mnooogo da se trudim, pa da dostignem stoti deo kulinarskih veština tvoje mame.'sanja:Espanol:Zvuči dobro! Podržavam Miru, pazi kako u ovoj fazi hvališ g- đu MAMU!www mira:sanja:pa hadje da i ja podnesem izvestaj o jucerasnjem rucku kod gospodje njegove mame:
ne brinite, fina sam ja jako![]()

Goscica:Da ne bih bila anatemisana zbog legendarnih saxija koje ni danas ne stigoh da kupim, ja umesila SVOJ HLEBAC.Otprilike ovako:
Oko 700g brasna, 30g kvasca (u casi sa toplom vodom, malo brasna i secerom da naraste), posle prvog podizanja testa, dodala odokativno (ajd, negde kasika puna)mekinje, susam i semenke suncokreta i kasicicu soli.Dobro izmesila i stavila malo sveze i iseckane mirodjije, a potom stavila u onaj uzi a visok kalup za hleb koji sam prethodno premazala domacim masl. uljem.I hleb odozgo premazala istim uljem.Kad je testo naraslo stavila ga u vrelu rernu i pekla oko 45 - 50 min.Mogu vam reci da je hlepcic ispao super.Bas sam srecna ! Da, spremila sam i sos od mirodjije koji ce se jesti uz to sa maslinkama i paradajzom...ali nemam vremena da vam za njega dajem recept jer ocekujem gosta s kojim cu sada to sve da smazem! :wink:![]()
![]()

sanja:Goscica:Da ne bih bila anatemisana zbog legendarnih saxija koje ni danas ne stigoh da kupim, ja umesila SVOJ HLEBAC.Otprilike ovako:
Oko 700g brasna, 30g kvasca (u casi sa toplom vodom, malo brasna i secerom da naraste), posle prvog podizanja testa, dodala odokativno (ajd, negde kasika puna)mekinje, susam i semenke suncokreta i kasicicu soli.Dobro izmesila i stavila malo sveze i iseckane mirodjije, a potom stavila u onaj uzi a visok kalup za hleb koji sam prethodno premazala domacim masl. uljem.I hleb odozgo premazala istim uljem.Kad je testo naraslo stavila ga u vrelu rernu i pekla oko 45 - 50 min.Mogu vam reci da je hlepcic ispao super.Bas sam srecna ! Da, spremila sam i sos od mirodjije koji ce se jesti uz to sa maslinkama i paradajzom...ali nemam vremena da vam za njega dajem recept jer ocekujem gosta s kojim cu sada to sve da smazem! :wink:![]()
![]()
paa kako je bilo? sta kaze gost?![]()