Šta ste danas jeli?

Ma zovite ga odmah!Nema čekanja!!

ako i tvoj mikser ima dugme automatik mozda ti i ne treba bendza,posto imas nizak pritisak ovo siri krvne sudove pa ce i cirkulacija kroz glavu da se vrati u normalu

meni danju uvek puna kuca zato i volim nocu da ga upotrebljavam:rotf::rotf::rotf:sreca nije mnogo glasan komsije se ne bune:zcepanje::zcepanje:

E tu si u pravu! Isti slučaj!

Au drage moje :rumenka::rumenka::rumenka: vidi se da ste mlade kada vas spopadaju takve misli. Ali ako i treba. Ja mislila na pravi mikser kome se mnogo radujem:cmok2::cmok2::rumenka::rumenka:

E sad pravi komentar, danas na meniju pljeske sa roshtilja na kajmaku iz Vrnjacke Banje, salata od luka, salata od paradajza, salata od krastavaca sa mileramom i pomfrit...Eeeee a ja na dijeti:besna:, eno oni tako slatko lupkaju sa viljushkama i nozevima, a ja pobegla do vas da ih ne gledam:evil:

E sad pravi komentar, danas na meniju pljeske sa roshtilja na kajmaku iz Vrnjacke Banje, salata od luka, salata od paradajza, salata od krastavaca sa mileramom i pomfrit...Eeeee a ja na dijeti:besna:, eno oni tako slatko lupkaju sa viljushkama i nozevima, a ja pobegla do vas da ih ne gledam:evil:

Ala bi meni legle te pljeske. Muza mi jos nema, ostao da noci Smederevskoj palanci, sin otisao sa devojkom na rostilj a ja sama samcita :rida::rida::rida:
Ma salim se jedva cekam da malo budem sama i da se prihvatim posla bez ometanja sa strane.

Ja našla neko pile u zamrzivaču, turila ga u onu kesu pa se ispeklo baš lepo, pržnula malo krompirića, dobacila "Carsku supu" (iz kesice) i, naravno, onu lepu, pečenu papriku sa belim lukom.
Sad žurim kod mame u posetu.
Al' se nekad dobro jelo. Baš!

E smeh ti i ja kao da smo se dogovorile.:D

LM,pošto mi svekrva nije bila kod kuće,morala sam ja da spremam ručak.Iako sam domaćica,pa još zadovoljna,nisam bila na času kada se učilo kuvanje supe.Ne ide mi,pa to ti je.Stavi zelen,pa celer,pa preprži luk,pa kašičicu šećera,puštaj joj Šopena....jok.Ne ide pa ne ide.:confused:

Onda ja lepo stavim samo vodu,a začine i ostalo Centroprom,pa supica ko grom.:cool:

Pilence celo u rerni,to je već klasika.I pokoji krompirić okolo,ofkors.A salata paradajz,sa crnim lukom.:ok:

Jeli svi.Niko se nije bunio.:hvala:

E smeh ti i ja kao da smo se dogovorile.:D

LM,pošto mi svekrva nije bila kod kuće,morala sam ja da spremam ručak.Iako sam domaćica,pa još zadovoljna,nisam bila na času kada se učilo kuvanje supe.Ne ide mi,pa to ti je.Stavi zelen,pa celer,pa preprži luk,pa kašičicu šećera,puštaj joj Šopena....jok.Ne ide pa ne ide.:confused:

Onda ja lepo stavim samo vodu,a začine i ostalo Centroprom,pa supica ko grom.:cool:

Pilence celo u rerni,to je već klasika.I pokoji krompirić okolo,ofkors.A salata paradajz,sa crnim lukom.:ok:

Jeli svi.Niko se nije bunio.:hvala:
Sremica i ne zna da kuva supu?! :eek:

PS Ja "supu iz kesice" koristim samo u krajnjoj nuždi (čitaj žurbi) a danas sam žurila u bolnicu, pa nisam baš bila "pri vremenu".
Nemoj, bre, da me sramotiš! :rtfm:
Nego, lepo se ti vrati malo "u školu" i eto mene na ručku. Sa domaćom supicom :).
Sve si lepo nabrojala šta treba... a u poverenju - ekspres lonac jako olakšava stvar ;).

PS Ja supu "iz kesice" koristim samo u krajnjoj nuždi. A danas sam žurila u bolnicu, pa nije bilo vremena da se kuva domaća.

Poslednja izmena:
e pa prekjuce sam doruckovala i do danas u 12 nisam nista jela,smazala sam je u deset zalogaja,jeste bilo malo previse ali popijes dve case koka kole i ona kiselina iz nje pojede tu pljesku u tvom zeludcu pre nego on pocne da vari pa nastavis dalje:zcepanje:

Back