stefanelli
Aktivan član
- Poruka
- 1.531
Draga Teta Iro, ja najviše volim tako nešto na brzaka.
Mislim na klopu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draga Teta Iro, ja najviše volim tako nešto na brzaka.
Mislim na klopu!
a ja prvo pomislila da caskate o mikserima .a ja prvo pomislila da caskate o mikserima .

odmah ce me proci glavobolja

a ja prvo pomislila da caskate o mikserima .

To cemo kada mi stigneodmah ce me proci glavobolja
![]()
Daco, mikseri se upotrebljavaju samo noću u sitne sate, pa znaš valjda!![]()

sreca nije mnogo glasan komsije se ne bune

Ma zovite ga odmah!Nema čekanja!!
ako i tvoj mikser ima dugme automatik mozda ti i ne treba bendza,posto imas nizak pritisak ovo siri krvne sudove pa ce i cirkulacija kroz glavu da se vrati u normalu
meni danju uvek puna kuca zato i volim nocu da ga upotrebljavamsreca nije mnogo glasan komsije se ne bune
![]()
E tu si u pravu! Isti slučaj!

vidi se da ste mlade kada vas spopadaju takve misli. Ali ako i treba. Ja mislila na pravi mikser kome se mnogo radujem

nego ti spomenu onog"svog"a ja pomisli vidi ti nju

i nikada me nebi bolela glava

, a moze idanju kada nije guzva

, e ovo nije tema o mikserima, a shto ne bi bila negde??????

, eno oni tako slatko lupkaju sa viljushkama i nozevima, a ja pobegla do vas da ih ne gledam
E sad pravi komentar, danas na meniju pljeske sa roshtilja na kajmaku iz Vrnjacke Banje, salata od luka, salata od paradajza, salata od krastavaca sa mileramom i pomfrit...Eeeee a ja na dijeti, eno oni tako slatko lupkaju sa viljushkama i nozevima, a ja pobegla do vas da ih ne gledam
![]()

Sremica i ne zna da kuva supu?!E smeh ti i ja kao da smo se dogovorile.
LM,pošto mi svekrva nije bila kod kuće,morala sam ja da spremam ručak.Iako sam domaćica,pa još zadovoljna,nisam bila na času kada se učilo kuvanje supe.Ne ide mi,pa to ti je.Stavi zelen,pa celer,pa preprži luk,pa kašičicu šećera,puštaj joj Šopena....jok.Ne ide pa ne ide.
Onda ja lepo stavim samo vodu,a začine i ostalo Centroprom,pa supica ko grom.
Pilence celo u rerni,to je već klasika.I pokoji krompirić okolo,ofkors.A salata paradajz,sa crnim lukom.
Jeli svi.Niko se nije bunio.![]()

.
pljesku od 300 gr u somunu sa svim mogucim prilozima sem luka,bila na poslu pa ko velim nema smisla,buhtlu sa dzemom i jedno pet krofni