Sta sprecava vojsku Srbije da brani Sever Kosova???

Mora da postoji konzensus za tako nesto, za stav ljudi iz Sbije prema Srbima koji zive na Kosovu, a tu je i LDP
i Canak i Vreme i Danas i b92, ali i raznorazne NVO organizacije. Ukoliko njih nema,onda b i bila uobicajena prica
da nekakvi patriote tipa Obraz,Dveri,Delije,SRS,ektremno krilo SPC kao i obicno prave neki javashluk i nered.

Opet ti... jel' ti mene zezas ili si rasla na kruski pa pala sinoc sa nje?

LDP, B92, licanin Canak, ... 'bem ti, rade ljudi za novac, za interes..
Srbija je kontra argumanat tog interesa...

Cuj, i da jeste, kakve to veze ima? Gradjanin je Srbije, kao i ti ili Rasim Ljajic,na primer.

A to bi znacilo da ima pravo glasa ( ai aktivno i pasivno) a svakako i da iznosi svoje misljenje na javnom forumu.

Kada neko zapenusa i ne zna kako da odgovori, onda se naravno predje na pominjanje eritrocita,boje koze,
ili na psovanje majke,oca.

Jeste gradjanin, ali se ponasa kao neprijatelj a i to jeste...
Ne izmisljam ja toplu vodu, samo kopiram sta radi 'komsiluk'...

p.s.

Ovde su zapenili za LGBT prava, molim samo da isto sprovedu i kod njih i naravno parada u centru Pristine...

Cuj, i da jeste, kakve to veze ima? Gradjanin je Srbije, kao i ti ili Rasim Ljajic,na primer.

A to bi znacilo da ima pravo glasa ( ai aktivno i pasivno) a svakako i da iznosi svoje misljenje na javnom forumu.

Kada neko zapenusa i ne zna kako da odgovori, onda se naravno predje na pominjanje eritrocita,boje koze,
ili na psovanje majke,oca.

Pa to im je Sveto pismo. :lol:

Jeste gradjanin, ali se ponasa kao neprijatelj a i to jeste...
Ne izmisljam ja toplu vodu, samo kopiram sta radi 'komsiluk'...

p.s.

Ovde su zapenili za LGBT prava, molim samo da isto sprovedu i kod njih i naravno parada u centru Pristine...

ovo citiram ponovo, a zasto...

E zbog osoba koje promovisu nezavisno Kosovo, a isti ti LGBT prava u Srbiji... dajte mu malo...

Eto pitanja, ko ima "veca ovlascenja"...ustav ili predsednik??? Zasto se nasa vojska samostalno ne odnosi prema tom pitanju... Postoje specijalne jedinice. Sad vidimo i korist od paravojnih formacija. Zasto neko sa oruzijem ne ucini nesto. Hocu da cujem sta ih to sprecava, da li Tadic, EU, SAD ili strah...Sta bi se desilo da vojska preuzme sever kosova???
Ustav je CRVENO SLOVO,samo sto antihristi to ne postuju:evil::evil::evil:
A sto se tice vojske,ova losa imitacija te institucije moze na nekoj livadi da igra golf sa Tadicem,on je covek svestran i vrhunski sportista:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Poslednja izmena:
Mnogi se ovih dana zanose o upotrebi VS u pomoci Srbima na severu Kosova. Od toga nema nista,i zbog vlasti i vrhovnog komandanta,komandnog kadra,ali i samih pripadnika vojske po dubini. Evo,ja znam nekoliko profesionalnih pripadnika vojske,od njih 5, cetvorica kiazu da nikada ne bi ratovali. To je neverovatno,jer su oni placeni za to,na kraj krajeva. Svaki od njih ima dobru platu u odnosu na ekonomsku situaciju kao i brojne beneficije,jeftinije stanove,redovne plate,sto nije slucaj sa ostatkom stanovnistva. Prosto me zanima kako bi u Americi prosao vojnik koji bi rekao da ga ne zanima da negde vojno intervenise. Caki da ima ko da naredi,vecina bi gledala samo svoje d..e. Sta vi mislite o tome ?

Sprecava je to sto ne postoji :) Sprecava je to sto joj Tadic unistio oruzje :) Sprecava je to sto ima izdajnicki vrh i poslusnicki oficirski kadar :) Sprecava je to sto nema prave srpske oficire, koji imaju osecaj pojacane duznosti prema otadzbini, to znaci, da sami odreaguju, ne cekajuci da im neko naredi da brane svoj narod i zemlju.Cini mi se da takodje nemaju dovoljno jaku srpsku svest i dozu militantnog fanatizma. Ja da sam oficir i da imam kontakt sa oruzjem,ljudima,logistikom i informacijama, ne bi niko morao da mi govori sta treba da radim.

Mnogi se ovih dana zanose o upotrebi VS u pomoci Srbima na severu Kosova. Od toga nema nista,i zbog vlasti i vrhovnog komandanta,komandnog kadra,ali i samih pripadnika vojske po dubini. Evo,ja znam nekoliko profesionalnih pripadnika vojske,od njih 5, cetvorica kiazu da nikada ne bi ratovali. To je neverovatno,jer su oni placeni za to,na kraj krajeva. Svaki od njih ima dobru platu u odnosu na ekonomsku situaciju kao i brojne beneficije,jeftinije stanove,redovne plate,sto nije slucaj sa ostatkom stanovnistva. Prosto me zanima kako bi u Americi prosao vojnik koji bi rekao da ga ne zanima da negde vojno intervenise. Caki da ima ko da naredi,vecina bi gledala samo svoje d..e. Sta vi mislite o tome ?
Pa jasno im je da nema smisla. Nije to rat protiv šiptara ili protiv Albanije. Mnogo veća sila je u pitanju i ljudi nekako nemaju volju da gruvaju na vetrenjače.
Samo lud bi sad ratovao (izvinjavam se što vređam nekolicinu forumaša).

Sprecava je to sto ne postoji :) Sprecava je to sto joj Tadic unistio oruzje :) Sprecava je to sto ima izdajnicki vrh i poslusnicki oficirski kadar :) Sprecava je to sto nema prave srpske oficire, koji imaju osecaj pojacane duznosti prema otadzbini, to znaci, da sami odreaguju, ne cekajuci da im neko naredi da brane svoj narod i zemlju.

A možda ih sprečava što ne žele da izginu i oni i onaj narod, a da opet sve ostane nepromenjeno po pitanju Kosova? Samo možda?

Ne treba zauzimati severe Kovosa,bar za sada.Treba pobiti sve siptare u Presevu,Bujanovcu i Medvedji a Rizu Haljimija obesiti za primer i tako objaviti rat albanskoj manjini.Za sada treba podici zid na jugu Centralne Srbije (pre toga Srbe prebaciti na ovu stranu) a kada za to dodje vreme pregaziti sve do albanije.

Tako je Srbine, udri tamo kad si višestruko jači, k'o onomad na džamije. Ali kad treba na silu, onda ste manji od makovog zrna. :bljak:

A da li njih Tadic obucava? te rekla,kazala price ( ja znam,eto moj kum kaze i slicno) okaci macku o rep.

Ti profesionalci su ljudu koji su vec ratovali, savrseno su dobro znali u sta se upustaju potpisijuci ugovore sa vosjkom,prema
tome,svkako da bi ratovali. Medjutim ja ne shvatam o kakvim vi to ratovima pricate? Ko s kim da ratuje?

A da li njih Tadic obucava? te rekla,kazala price ( ja znam,eto moj kum kaze i slicno) okaci macku o rep.

Ti profesionalci su ljudu koji su vec ratovali, savrseno su dobro znali u sta se upustaju potpisijuci ugovore sa vosjkom,prema
tome,svkako da bi ratovali. Medjutim ja ne shvatam o kakvim vi to ratovima pricate? Ko s kim da ratuje?

Ne obucava ih Tadic,ali obucavaju ih ljudi njemu lojalni i zuto obojeni,koji su upravo zbog toga na najvisim komandnim mestima u vojsci. Ako Albanci krenu u proterivanje Srba sa Kosova,vojska to treba nemo da posmtra,je li tako ? Uskoro cemo se suociti i sa problemima u presevskoj dolinu,da li ce i tu ostati mirni ? Njihova ustavna obaveza i pravo je da zastite svoj narod . U protivnom,postavlja se pitanje postojanja takve vojske .

odlucujuca bitka za kosovo ce da se bije ne na kosovu nego u beogradu i vojska tu nije ni potrebna, sem mozda koji transpoter da se pridruzi oslobodiocima, cisto onako radi PR-a.

Pitaj kuma koliko je vrhunskih oficira otišlo u penziju...

Kapetane, jel vi ovo s Kosova pisete ove redove junacke po forumu?

Kakva su to sad klishe pitanja? Jel ti mislis da je vojska takav aparat u kome pojedinac moze sam da ucini nesto? Za takve stvari su neophodne citave grupe oficira. Kako mi delujete sa tim pitanjima i konstatacijama tipa "ti ne smes da dajes komentare posto nisi otisao na Kosovo" kao snobovi.

Kakva su to sad klishe pitanja? Jel ti mislis da je vojska takav aparat u kome pojedinac moze sam da ucini nesto? Za takve stvari su neophodne citave grupe oficira. Kako mi delujete sa tim pitanjima i konstatacijama tipa "ti ne smes da dajes komentare posto nisi otisao na Kosovo" kao snobovi.
A šiptari bez vojske zauzimaju Kosovo godinama. Sve u talasima, sve civili...
Ali imamo i mi takve civile, samo što ovi naši operišu u vreme mitinga protiv mrskih pedera, žardinjera, izloga i automobila braće Srba.

To i nije vojska države Srbije.

To je partijska nacističko-demokratska paravojska koja služi samo za gušenje protivrežimske pobune i očuvanje kolonijane ditature, diktatora i čuvanje okupacionih institucija uspostavljenig okupacijom 2000.g.

pa naravno.
a i ostali koji su malo potkovaniji, kad oni cuju da vrhovni komandat vojske izjavi da srbija nece ratovati iako je druga strana spremna za rat i gura ga, sta ce onda taj robot da misli?
neko se jos nada u vojsku ovde i prenebregava cinjenicu da je tadic i u vojsci postavio idiote ala cvetkovic, chak je u vojsci to prvo uradio.

Back